Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

[ 288 ] '-> första juni!

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan!
idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och solat, sen kom emma en stund, sen vart de träna på kvällen, siktar på skola imorgon!


och nu äre första juni också, jag gillar juni, de är en bra månad, allting är så nära då, och ingenting är över! som nu, om bara 4 dagar så ska jag träffa jon, har inte träffat pojken på 5 månader, eller imorrn äre 5 månader sen ja åkte från honom :( aldrig hade jag då insett att de skulle vara slutet.. but wathever ja ska träffa honom på fredag, i sthlm, staden som aldrig sover jotjena, helt dött typ två på natten haha. men vi ska iaf gå på grönan, snacka ha fett kul, skratta å umgås, jag ska även sova där :]


sen har vi kevin min bästaälskade vän som kommer hem den 8 från spanien, svart som en neger, måste ju ligga i, i solningen så man inte är allt för blek när man står bredvid honom, men de är nog ingen risk haha :] längtar!


den 11 så äre födelsedag, se vad som händer då,sen dagen efter den 12 så är det skolavslutning. så de  blir väl någon ferre eller ngt då, för att jag fyllt och för att de är SOMMARLOV inte för att ja ska dricka, de pallar jag inte helt onödigt har ja inte gjort de på 17 år så behöver ja verkligen inte göra de nu :] 


så man har endel att sefram emot nu, kämpa sig igenom de här två sista veckorna haha !  hoppas ni mår bra och har saker att se fram emotså ni klarar skolan! keep your head up high, it's over sooooon!

 
ANNONS
 
Lilla jag som gillar din blogg

Lilla jag som gillar din blogg

9 juli 2009 18:01

du har en väldigt bra blogg :-)

http://bastavanner.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 31 maj 2009 08:45

har varit på gdgifen i helgen, en sak som alla skolor i gävle eller från trean till sexan deltar i. Det är som en ''tävling'' där de tävlar i: att stöta kula, springa 60 meter, 300 eller 600 meter teräng, hoppa längd, och stafett. Sed...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se