Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

[ 279 ] '-> sammanfattning HELGEN!

Av angelica - 11 maj 2009 19:10

 okej jag vet, jag har intevart så aktiv, men här kommer den efterlängtade

sammanfattning - helgen! värt att läsas!

fredag - var ledig helt underbart, sov ut och sen städa å fixa å dona, sen kom emma hem till mej, sen vandra vi runt i Gävle mitt i natten, med vissa förhoppningar, haha x] vi gick i bollan och de va mysigt, förutom när hon nästan lyckades skrämma ihjäl mig för första gången! Sen tog vi ett bussen hem, sen satt vi å hade riktigt mysigt framför datan med ögongodis sen la vi oss och skulle sova 10 över 4, 20 över sov vi!

lördag! - vaknade med emma, vi fick gå upp astidigt och vara barnvakt åt mina småsyskon, emma var dåligt populär, så ja kunde ligga å smsa å småsova haha! :D sen duscha jag och vi fixade oss, sen tog vi tvåan ner på stan där vi tog 1an till valbo. Vi tog en sväng förbi maja och fick lite tårta, grattis till henne igen ! Sen hem till emma, städade hennes rum x] sen fixa lite, sen åt vi grillad kyckling sjuuuuuukt gott. sen tog vi ettan till stan, där vi sedan sprang ikapp tobbes epa, GAH, 6 stycken fick vi plats, sen kom snuten och pajjade allt :( men kul sålänge det varade! sen vandra vi runt till soskisken miljoner ggr som sagt, å massa mys på kvällen, helt underbart, sen drog emma å maja å alla hem, så ja var med kim :] sen tog jag sista bussen hem.

söndag - vaknade med sjukt träningsverk eller ngt, ingen aning om vafan jag gjort :o men sen va de upp fixa massa, sen dansuppvisning, gick sjukt bra för att ha lärt sig danserna åt höger, ( vi dansa i par) när jag alltid har vart vänster, för min partner var borta, men bra gick det och alla var superduktiga! sen vart de hem fixa lite, ligga å dö i sängen, duscha, fixa, sen gå å mysa med bästa! <3 kom hem vi typ 2, :(:(:( <3  
ANNONS
 
Ingen bild

Din sötnos

15 maj 2009 19:15

myyys

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se