Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

[ 273 ] '-> hemfärd!

Av angelica - 3 maj 2009 02:01

idag vakna jag runt halv 10 kanske, frös som en jude och ville absolut inte alls gå upp, så jag snooza lite innan ja hoppade upp ur min varma säng. kevin prata poch va glad som vanligt, småjobbigt men men. ja hoppade upp och klädde på mej, sen packade jag ihop mitt emma packade sitt hon med, Sen fixade vi oss sen bråttades jag och min älskade bästis framför spegeln. :D


efter vi var klara åt vi lite frukost, chilla lite sen hjälpte jag mamma att städa stugan, damsög och torkade golven och de andra packade in i bilen gick med soper och sånt, sen  gjorde vi klart och lämnade stugan och checkade ut. Sen parkerade vi utanför campingen och drog ner på marknaden en sista stund. 


där vart det massa karusellande med bästis, kolla runt en sista gång innan man åkte hem, handlade lite godis och brädna mandlar, gick bara runt och chillade,  fyfan va kul det var iaf, när vi åkte karusellerna, fort gick det iag, ocg drag vard et och party mode was on!


sen var det att åka hem, va helt slut mådde illa, kände mig varm fast jag frös, va as trött å allt va fel typ, så de vart att sitta med musik hela resan hem typ, inte så socialt mot emma, förlåt bby :( <3 sen lämnade vi av henne hemma hos henne i valbo och sen vart de hem och ja la mig på sängen och pratade med sötaste K <3


emma tack för en helt underbar helg, en väl behövd helg dessutom,  tack för att du fanns där och stöttade mig, du trodde på mig, du fick mig att inse saker, utan dig hade jag inte nått hit, du är en helt underbar människa, att du verkligenhjälper mig ur detta, betyder allt, jag älskar dig hjärtat du är min bästa vän, och ja kommer alltid finnas där för dig! denna helgen har de vart fest, sol, bad, skratt och gråt, nya människor, vi har gett ut falska mobil nummer, emma de finns inte ord! i love u! 


sötaste natacha och jag åker karusell!

 

sötaste lillasyster!

 

jag och bästavän! <3

 

 karusell - we like!

 

 TACK IEGN BABY FÖR EN UNDERBAR LÅNGHELG! <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se