Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

[ 271 ] '-> 1 maj & karuseller!

Av angelica - 1 maj 2009 22:49

tjoho!

idag vakna jag av att kevin babbla >< gah va trött jag var! duschade håret, fixade mig, sen bar det av ner på marknaden med emma! vi gick där ett tag jag och emma, sen vart de att vi drog ner till bryggan och kollade läget med alla folk, sen vart det skit kallt, så vi drog hem å lite, sen ut igen.


vart mycket karusell åkande för min och emmas del iaf ;P  eftersom att vi åkte med kevin och natacha ! haha vi åkte tom gratis! underbart! jag älskar karuseller! framförallt om de går fort, ja å emma åkte två stycken som gick fort, varav den ena va helt äcklig, mådde illa som fan i den -.- ur kass va den! här står min prinsessa och myser på bryggan, vi hade en helt underbar tid här i rättvik och det var underbart att få komma bort från allting ett tag. 


jag är mycket glad att jag valde att ta med dej, jag älskar dig, utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort emma, tack för att du stöttar, / stöttar mig genom detta, du vet jag gör detsamma för dig! du och jag hjärtat, du och jag! <3


jag  börjar jag skriva i sanden :)


här är det skrivet och klart! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se