Alla inlägg under april 2009

Av angelica - 13 april 2009 00:52

hejhallå!


vaknade idag fixade mig och sådär sov inte mycket inatt jag inte, sen vaknade jag av två saknade syskon hoppade på mig haha, fan va skönt att se dom, ni ska bara veta vad jag saknat dem, sjuuuuuukt.


sen kom astrid och hälsade på mig, fyfan va mysigt å kul å underbart! Vi käkade tårta å vi pratade vi skrattade vi grät haha jadu, säg vad vi inte gjorde. Vi hade även webb med jon, å ja kan bara säga FYFAN I HELA HELVETE VAD SKÖNT DET ÄR ATT SE DIG! har saknat dig så jag gått sönder. Att se dig de va de bästa på länge, att se ditt leende, nej vännen. jag har saknat dig!

sen skulle astrid hem vi ca 6-7 för hon skulle iväg på släkt middag :( uh.hu men sen kom emma till mig istället, hon hade redan vart på middag haha. asskölnt att se henne också, har saknat henne som en jude. vi hade asmysigt bara satt å snacka och tog det lugnt!


asvärd dag efter två veckorsjobbig tid. imorrn är det skola och det är bara att tagga haha ! höööörs :)

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se