Alla inlägg under april 2009

Av angelica - 21 april 2009 00:29

hej alla!
förlåt för att jag inte är superaktiv på bloggen just nu, men de är så mycket med plugget å allt, men dagarna i thailand de kommer jag lovar.. så ja hoppar fram lite i inläggsnummeren [ 263 ] nu eftersom jag ''döper'' varje inlägg. men ja skriver om mina dagar i thailand a.s.a.p jag lovar er, och även vad som hänt  där efter. men jag tror jag börjar med dagens händelser. sen får ni hålla koll på bloggen å kolla ''bakåt, eller neråt'' å se om jag skrivit ngt nytt!

men idag iaf va de en helt okej dag. Det började med att jag vakna liiiite sent vakna ungefär 10 över 8. börjar halv nio >< typ, så duscha lite snabbt satte upp håret i en hästsvans å kladda på lite smink. Sen drog ja till skolan, kom ca bara 20 min sent. Där va de att sätta igång emd programhantering, fatta inte ett skit så de vart inte mycket gjort... sen vart de att luncha flingor och fil. Därefter engelska, skrev upsattsen som vi påbörja förra veckan, asnöjd över den! och min lärare är stolt över mig! iih va glad jag blir.


Sen kom även jon hem idag, ÄNTLIGEN! fast han åkte i söndags så har jag vart oroligare än faan, han drog till köpenhamn själv för att kolla gessle, så söt han är. Åh så levde han på två öl på två dagar, fattar inte hur han orka. han som äter så sjukt jävla mycket haha!


efter skolan drog jag hem, där vart det att bara ta't lugnt.  Sen vart de att jag bestämde med oscar att vi skulle ut å skejta. Så marcus följer med, så skjutsar han mej på cykeln. Såg dåligt roligt ut när ja stod på peggsen å vi körde genomstan mot rött å nästan blev påkörda ett xantal gånger. mötte oscar sen drog vi till plazan,Vi kom dit ca halv 7 eller ngt. där ja skejtar å marcus å oscar skrattar åt mej haha xD Sen kommer kevin också dit, kulkul. Fick låna hans jacka eftersom att jag inte tatt ngn med mej och höll på att frysa ihjäl. tackkev:) Sen gjorder jag en finstillastående vurpa också. stod helt stilla sen bara trillar jag å ligger där å as garvar, å alla andra skrattar med! sen upp å hoppa å åka igen. Sen var vi där, å bara flumma å hade skitkul! vi prova på lite allt, så kevin tom, å johan skejta å flumma sig med den, åh ja cyklade, marcus cykla oscar trixa å ägde ut oss alla men ändå! å seriöst massa flum å åkning idag. sjujävla kul kan jag lova. Sen vatt de att dra hem runt halv 11 :)
fett mys tack för idag oscar, kevin, lillebror, tom å johan :)

 


Det va kind of min dag idag. skriver mer om veckan senare :) pussar å kramar!


ANNONS
Av angelica - 20 april 2009 00:40

hemma idag för jag mådde illa, sen har jag inte sovit någonting inatt heller, skitkul eller inte, har varit så jävla orolig å massa lessen så de finns inte. men men,  sånt man får leva med ibland.


sen drog jag ut på en liten joggingrunda å kände att de behövdes, måste bli smal nu inför sommarn fan, å rensa tankarna är aldrig fel. Sen träffa jag emma eftersom vi skulle va med varandra så vi drog hem till mig å slöa, sen bestämde vi med oscar att vi skulle skejta emd honom.


så vi drar ner på stan för att möta honom, men nej nej inte fan hitat vi på honom inte :( Vi gick till hans "hus" men de visade sig att han hade flyttat hahaha x] smarta.se men sen så va vi med kevin ist, drog hem till honom han skulle göra ngt.. sen drog vi ner på stan mötte arni och joel (y) sen skulle vi ta bussarna hem, emma till sig, kevin till linn å ja till mig :)


haha sen kom även vykorten jag skicka från thailand IDAG, typ 3 veckor senare xD emma hade fått sitt, mammam och mormor, å ja antar att jon också fått det :)

ANNONS
Av angelica - 19 april 2009 01:29

idag va de inge kul alls, vaknade runt 9. sen va de bara upp å fixa sig, sen va de bara att dra ut och jobba, feten jobbigt, men skönt, de va asvarmt å mysigt väder så inget ska man klaga på haha..


kom hem runt 8 sen snacka ja på msn, å lite med jon i tfn eftersom han drar inatt vi 3, helt sjuk.. ska åka å kolla gessle i köpenhamn själv.. kommer ju vara oroligare än ja vet inte vad, lite småsur bara för han inte snacka med sin mamma men hoppas han gör det.


okej sen gör han vad han vill.. likssom inte mitt liv, men jag bryr mej om grabben mer än vad jag bryr mej om mitt eget liv, för den grabben går jag genom eld och trampar på spikmattor. händer det honom någonting kommer jag gå under typ..


så lilla jag kommer inte kunna sova inatt, men sånna smällar är någonting man får ta ibland, hoppas han har kul iaf för de förstjänar han. hanförtjänar bara det bästa!och nu har jag skrivit klart alla efterblivna inlägg på denna bloggeen öööh va segt det är,. thailandresan får bli någon annan dag för jag pallar seriöst inte göra det nu xD hahaha !

Av angelica - 18 april 2009 01:26

sov inget inatt haha fett fail, satt uppe å snacka med peramäki å kirra hemsdian så jag la mig ca halv 6 - 6 å mamma kom hem typ precis när ja somnat xD hon hade typ vart ute å festat :D


men iaf sen gick ja upp duscha å städa å fixade här hemma tog det lungt och bara andades feten skönt. sen på kvällen va jag med peramäki å robban, kul å mysig kväll, skönt att kunna göra ngt å inte vara nere helatiden.. 


men de kommer i omgångar nu hoppas jag att detta sitter , it feels good iaf. sen drar jag och emma snart, sista april sen drog vi från GÄvle hey yay! 

Av angelica - 17 april 2009 01:21

idag vare astråk heladagen typ, slutade halv 12, sen satt ja bara å gjorde inget snackade med jon i tfn ett tag också, sprang runt ute typ sånt härligt väder å jag älskar att snacka med jon, blir så sjukt glad då :) hehehe.


sen gick de flera tusen timmar sen typ på kvällen kom kevin hem till mig, så fruktansvärt kul! vi typ glodde på film å snackade, dryga å smsa massa saker, å skit. men kul var det åoch de borde absolut göras om :) älskar dig vännen!


ngt jag skrev idag, brist på annat typ.

kärleken är det starkaste som finns, och när man möter den är man så jävla svag. tyckte man att man var stark innan har man inte mött kärleken, den vinner allt.... men ist för att vinna mig bröt den ner mig, den slog sönder mig i tusen bitar, hur mycket jag än slåt tillbaka är det ändå den som slår hårdast. Hur mycket jag än undviker den så blir det face down, back on the ground. Den är som ett hinder som är omöjligt att ta sig förbi.

© angelica

sen älskar jag denna låten!

 Att leva utan nått man inte längre har,
saknden är stor å man finner inga svar.
En själ med minnen, som finns kvar.
Tänker nu på dig å våra gamla dar.
Ey, jag ta' en sak som alltid har betytt nått.
Nått som du känner att du lyckats tappa bort.
(lyckats tappa bort)
Det kan vara en känsla, kanske till å med en vän.
Du kan gå igenom eld för att få tillbaka den.
Du vaknar kallsvettig långt inne på natten men,
letar förgäves efter den försvunna skatten.
När du ligger där å känner att du inte orkar mer,
drömmer dig tillbaka när tårarna faller ner.
Ja, visst de e svårt, att gå vidare å släppa allt.
Utan vänner vid din sida när det är grått å kallt.
Vänd dig då om å titta på vad som en gång var.
För en äkta vän kommer alltid att stanna kvar.


den besrkiver så mycket justnu, gråter när jag hör den.. förlåt vännen, jag älskar dig det vet du. Du är mitt hjärta, du är min ängel, du är nästan hela min själ så kommer de fucking ALLTID att vara.! 

 

Av angelica - 16 april 2009 01:13

skola  jarå, astrött bara å vi skulle spela in ett radioprogram på 5 min >< hatar verkligen sånt, men vi satt i cafet å inte hände det mycket inte. så satt kvar efter skolan å spela in i ett grupprum fult som fan kan jag säga att de blev. men de vart klart iaf. sen satt jag även med björn och fixa hemsidan urk, asjobbigt. tror jag gick hem runt halv 6 å vi sluta halv 12 ? asså nörd jag ? näääeh menar du det?


sen drog jag hem gjorde typ inte ett skit, så jag bara plugade och fixade mer med hemsida i webbdesigen som skulle vart klar för evigheter sen yippie, men nu är den snart klar å jag har koll på läget ! :)


ta hand om er!

Av angelica - 15 april 2009 01:03

idag vare skola igen som vanligt, tar det bara kortfattat nu eftersom jag fortfarande skriver inlägen i efterhand så de blir bara sammanfattningar å ja pallar inte skriva om heeeela dagen i detalj för de kommer ja inte ihåg, de är den 22 nu när ja skriver detta så de blir nog mer sweriöst från å med de dagarna.

men som sagt skola, gjorde inte mycket men sen på idroten va de dax för HLR - hjärt och lungräddning. klassen delades in i två grupper första halvan skrev frågor, den andra gick å hångla upp uppblåsbara snyggingar ;)
ja va såklart i den första delen å satt å skrev frågor eller skrev å skrev, va för trött för det hha, men sen bytte vi å de va as kul x] så fail, kanske kommer en bild senare i ngt annat inlägg :)


sen vart de stan med emma käka på subway å de va asmys, träffa maja å viccan kom även dit, satt å prata å bara tog de lugnt. sen skulle vi till Gina, för viccan skulle inhandla ngt, träffa makda påvägen dit, så hon hänka, men maja tog bussen hem. sen drog vi till dansen å bytte om å körde på som fan där. kan säga att dansen är huuuuuuuuur kul som hellst! (y) tummen upp för mig som lärde mig skliten på en lektion i super tempo haha!:D

godnatter!

Av angelica - 14 april 2009 00:59

åh idag var det skola japp..
saknat alla nå grymt mycket kan jag lova, små roligt att alla trodde min ttuering va fejk haha,  men de är den inte, den är for reeeeeeeeeal :)
efter skolan va de bara hem å slappa för jag va så jävla trött så ja gick under. skönt att vara hemma igen kan jag säga.


börja med en engelska uppsatts idag, vart klar idag men ska även fortsätta nästa vecka typ bara ändra å göra bättre, är stolt över mig japp jappp.


vart ett kort inlägg idag, men de är för att ja skriver dem i efterhand. haha och jag vill inte vara allt för plågsam mot er, taskigt jue!

hoppas ni tar hand om er, jag försöker iaf!

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se