Direktlänk till inlägg 30 april 2009

[ 270 ] '-> NU DRAR VI!

Av angelica - 30 april 2009 01:16

idag va jag ledig, eller hela jb var ledig rättare sagt, fett skönt att sova ut lite efter alla jobbiga nätter som vart nu, och som förhoppningsvis är över! vaknade runt 12 - 1 någon gång iaf,precis lagomt för att gå upp ur sängen

och orka ta en dusch.. jag fick även se en bild som min mor tagit på mig när jag somnade inatt, jag var så trött så jag somnade med sminket och allting på,somnade runt 4 någon gång, fråga mig inte vad min mamma gjorde uppe då ;p så en dusch va trevligt att få bort allt smink som va kvar efter igår. 


eller vad säger ni tjejer, är det inte roligt med gammalt smink från gårdagen? ;) HAHA! sen vart de att fixa sig lite och packa klart de man inte hunnit  packa dagen innan och när det var klart vart det bara av att dra ner på stan med marcus  och möta emma. Vi skejtade sedan hem till mej, och vi stötte även på en full kevin som hoppade på bilar xD


sen var det bara  att hoppa in i bilen när vi kom hem, å sen vart de att åka mot rättvik med bästa emma! skönt att komma bort från allt. när vi kom dit gick vi mest runt och kollade packade upp och vi hamnade även på fest haha :) emma vart packad och pussades med kanske 4 killar, och jag satt och garva ihjäl mig! hel lyckad kväll, mindre lyckat när vi kom tillbaka till stugan (a) bilder kommer neranför, dock hade jag inte kamran med mig på kvällen :(
       här har vi natacha i bilen :)                 jag framme i rättvik! steek :) 

 

jag och emma var väldigt glada & poppade musik i öronen!

 här har vi emma som steker på campingen när vi var ute och vandrade!

 
ANNONS
 
Bell

Bell

5 maj 2009 22:11

Hej.
Jag undrar bara hur man kan fixa bilder bredvid varandra och sådär mellan texten som du gjort?
Förstår absolut inte hur man gör :s

Hoppas du vill hjälpa mig :)

http://bell.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se