Direktlänk till inlägg 29 april 2009

[ 269 ] '-> it's over.

Av angelica - 29 april 2009 00:40

idag va de skola, ååhw, fett segt, men måste gå idag, för vi har dans och de är inget jag kan missa, uppvisning nästa vecka, shit va tiden går fort när man har roligt må jag säga. lånade kamra från skolan också,när ja kom hem ko m ja på att jag glömt minneskort (Y) så de vart att cykla å låna ett :D


efter skolan vart de hem ta det lugnt en stund, sen kom emma hem till mej och lämna packningen tills imorgon (y) sen skjutsade hennes mor och låssasfar oss till dansen, fett med ös och jag satte precis allt, helt sjukt! 


efter dansen gick jag hem tog det lugnt, träffa på kevin när jag gick hem  också, skönt att rensa tankarna, sen va de helt cp att gå hem as många tuta och killar som flörta:p haha xD

hemma klipper ja håret woooooohooooo,  sen kommer perämäki hem till mej också :D feten kul kan jag säga, vi snacka, sen va vi ut å gick å hade trevligt, sen slog jag hans rekord på ett mobilspel :D '


sen vart de för mig att dissa precis allt, bara ge upp hoppet, för nu är det slut, det är över.  kan inte hålla på såhär, ican't takeit. pallar inte så hejsvejs!


perämääääki & natacha!

 peräääämäääääki!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se