Direktlänk till inlägg 25 april 2009

[ 267 ] '-> myskväll!

Av angelica - 25 april 2009 00:51

idag vakna jag ca 12, somnade kanske 6 imorse haha ! :) duktigt gjort av mej, jag känner att jag måste börja sova mer på nätterna.. Så de vart upp å hoppa, sen ut å ligga i solen ett tag. Sen in och hjälpa mamma, vi städa precis hela huset! Så jävla jobbigt, men snyggt vart det. Sen städade vi även på gården också!


sen drog vi till mormor och hälsade på där ett tag, jag gick morotskaka haha!:D asglad! De är så jävla gott. Sen åkte jag hem, duschade och så. fixa mej, sen drog jag och mamma till ica och handlade med amanda och adde. Blev massa grejjs till grillning! Fast flintasteken va sluuuuut så vi fick åka vidare till konsum! Där fick jag även 4 energidrycker haha!


sen åkte vi hem, börja grilla å massa mys vart det, de va sjukt jävla gott å sen kunde man inte röra sig efter haha. Sen vart det för mig att byta om, inte skitskönt att gå i shorts på kvällen, de blidde kallt. Sen drog ja ner på stan för att träffa en polare, va med honom typ kvällen ut, vi gick runt på stan gick as mkt. sen börja vi gå hemmåt, sen bar de va till GDG för vi skulle ha energi dryck! Så vart de massa druvsocker också. sen gick vi hem igen, haha vi körde en repris, la oss i gräset å glodde på stjärnorna, sen snurra vi i nåra jävla saker, haha fyfan! Sen sov han hos mig, för han palla inte åka hem och klockan vart så mycket.. så vi satt å snacka i massa timmar, drack energi dryck, åt godis å musikade, feten nice kväll iaf!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se