Direktlänk till inlägg 24 april 2009

[ 266 ] '-> ut och gå yessir!

Av angelica - 24 april 2009 22:30

oj idag kan man säga att de har hänt grejjer ! :D


började med att jag vaknade vid 7 då håkan väckte mig, jag vart skitsur å slängde ur mig att jag hade sovmorgon och brja kvart i tio. Så ja fick sova längre haha, så jag gick upp ca halv 9  -9. Fixade mig lite snabbt och sen bar det av till skolan. 


kom till skolan ca 20 i tio. å fick reda på att vi skulle börja 10 ist, alla älskar bra dagar :D fast de negativa var väl att vi skulle ha nationella prov i engelska, de va writing, men de kändes skitbra så jaja, får väl se hur det går! slutade 20 över 11 iaf. så de är ju skönt, att sluta 20 över 11 en fredag är inte fel, nej nej. 


så när jag slutar så går jag först till brynäs med evelina för hon skulle hem, så jag gjorde henne sällskap i solen, sen fortsatte jag vidare ner mot stan, där svänger jag in på seafun och träffar på emma som har sin APU där :)
sen går jag till 2an tar bussen till sjukan typ.. skulle snacka med en person där.. 


sen efter en timme drar jag ner på stan, tar ut pengar å så, sen går jag hem.. jag och mamma drar och handlar och hon köper två redbull år mej haha :D sen när jag kommer hem igen så drar jag och marcus, skejtar & cyklar ner på stan. han cykla jag skejta. Köper biobiljetter till 17 again.  sen drog vi hem, ja duscha å så sen fixa ja mej och vi dog ner på stan igen för att gå på bio, där vi även mötte kevn och linn.  filmen var förövrigt as bra. efter filmen går vi hem. 


Väl hemma så smsar perämäki mig och undrar om ja kan vara med honom, de kan jag så han hoppar på tvåan sen va han hos mej 5 min senare. Jag och marcus går och möter honom.  vi bestämdeoss för att vi skulle gå till gdg eftersom att klockan va 12 å allt hade stängt, då gick vi, kom till stan sen var det att gå en bit till. Där köper jag en monster till marcus å 3 redbull åt mej(Y) sen går  vi hem igen :D haha!


jag och perämäki stanna vid typ polhem å la oss i gräset å kolla på stjärnorna as mysigt, va typ svintrötta haha ! sen går vi en bit till å han tar bussen hem vi engelska, haha så duktig som han var han han precis på den också, sen drog jag och marcus vidare hem, där jag sätter mej vi datan å snackar med bruuuuuuuur, ! seriöst du är den bästa bror jag har perämäki! <3


så dagen har vart helt underbar, en av de bästa detta året! yesyes :) <3
så sammanfattningen av den är att vi har gått mycket och haft kul, sen har jag snackat skånska typ hela dagen hahaha xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se