Direktlänk till inlägg 23 april 2009

[ 264 ] '-> du är min bästavän<3

Av angelica - 23 april 2009 15:05


 Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig vännen, du betyder så himla mycket för mig, mer än vad du ens kan drömma om att du gör. Alla minnen med dig, alla skratt och tårar vi delat tillsammans. Det är någonting jag aldrig kommer att glömma, Allt du gjort för mig, alla gånger du ställt upp, när du har funnits där när alla andra svikit, alla gånger du stöttat mig och sagt att allting kommer att bli bra.. alla gånger vi gråtit för varandra och sagt hur mycket vi betyder för varandra. Jag lovar jag glömmer aldrig aldrig aldrig allt du gjort för mig, det betyder verkligen så mycket, även om ingen annan ser det så gör jag det.

När jag först träffade dig svävade jag på moln, tänkte är detta verkligen sant, eller drömmer jag? Känslan du får mig att känna, är något ingen annan någonsin lyckats med. När vi va alla de dagarna, jag var så sjukt glad, inte ens gud kunde sudda ut leendet på mina läppar. Att jag träffade dig, de är nog det bästa som någonsin hänt mig. Du är sjukt speciell för mig och mina tankar om dig, min kärlek till dig, kan ingen ändra på vännen, inte ens du om du så skulle vilja göra det. Det spelar ingen roll vad du gör eller har gjort för du kommer ändå att betyda lika mycket för mig, kommer alltid att älska dig lika mycket som jag gör idag.

Du är den finaste jag vet, du är en helt otrolig människa, när jag fick åka till dig, var de som att jag fick åka till himlen för att träffa en ängel, den ängeln var du.  Det bästa med dig, det är att absolut ingen människa är som dig, inte i närheten. Så många som skulle kunna försöka, men misslyckas så hårt. Du säger att du bara är du.. du ska bara veta hur mycket just du har hjälpt mig. Vissa gånger gör du det helt omedvetet. Du ger mig mod och du ger mig orken att kämpa tillbaka och jag försöker att finnas där för dig på samma sätt som du finns för mig.

Jag vill få dig att förstå, öppna ögonen inför världen, inse hur speciell du är. Men jag vet inte själv vad jag ska skriva för att du ska förstå det. Det är omöjligt, för du betyder så mycket mer än vad alla bokstäver kan bilda ord. Jag kan verkligen inte hitta de rätta orden att säga till dig. Att säga jag älskar dig är som att säga jag tycker om dig. Så litet är ordet i betydelse mot hur det ligger till. Du vet redan att du är en av de få personer som jag verkligen absolut inte klarar mig utan, jag gör verkligen inte det, jag går under utan dig. Och om du talat sanning när du sagt de så sa du samma sak till mig, Vi är som ett band som inte kan klippas sönder, ett spår som inte kan suddas ut. Vi är som vatten och saft, den perfekta blandningen. Men visst sen finns det även problem, som vi inte har en aning om hur vi ska lösa. Men jag vet, jag vet så jävla väl att vi kan lösa dem. Det är dig och mig jag snackar om nu. Vi kan klara allt om vi bara vill, inte sant?

Sen visst, okej, massor har förändrats mellan oss, det är inte vi längre å det vet vi båda så väl, men bara därför betyder de inte att du inte betyder ngt för mig längre, jag vill att vi ska kunna prata ändå som vi gjort innan, att du vågar berätta för mig om du är glad, osv. jag lovar att jag kommer att göra detsamma. Jag vill egentligen bara tacka dig för att du finns, för utan dig klarar jag mig inte. Det blir som ett tomt svart hål och man inte orkar någonting, när vi är ovänner. Jag hatar den känslan, å jag hatar känslan att vara utan dig, hatar känslan att veta att alla andra kan vara med dig, men beter sig som idioter mot dig, det gör as ont, när jag skulle göra allt för att få vara där du är.  Du är min bästa vän, & jag älskar dig för precis den du är! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se