Direktlänk till inlägg 21 april 2009

[ 262 ] '-> FÖRLÅT!

Av angelica - 21 april 2009 00:29

hej alla!
förlåt för att jag inte är superaktiv på bloggen just nu, men de är så mycket med plugget å allt, men dagarna i thailand de kommer jag lovar.. så ja hoppar fram lite i inläggsnummeren [ 263 ] nu eftersom jag ''döper'' varje inlägg. men ja skriver om mina dagar i thailand a.s.a.p jag lovar er, och även vad som hänt  där efter. men jag tror jag börjar med dagens händelser. sen får ni hålla koll på bloggen å kolla ''bakåt, eller neråt'' å se om jag skrivit ngt nytt!

men idag iaf va de en helt okej dag. Det började med att jag vakna liiiite sent vakna ungefär 10 över 8. börjar halv nio >< typ, så duscha lite snabbt satte upp håret i en hästsvans å kladda på lite smink. Sen drog ja till skolan, kom ca bara 20 min sent. Där va de att sätta igång emd programhantering, fatta inte ett skit så de vart inte mycket gjort... sen vart de att luncha flingor och fil. Därefter engelska, skrev upsattsen som vi påbörja förra veckan, asnöjd över den! och min lärare är stolt över mig! iih va glad jag blir.


Sen kom även jon hem idag, ÄNTLIGEN! fast han åkte i söndags så har jag vart oroligare än faan, han drog till köpenhamn själv för att kolla gessle, så söt han är. Åh så levde han på två öl på två dagar, fattar inte hur han orka. han som äter så sjukt jävla mycket haha!


efter skolan drog jag hem, där vart det att bara ta't lugnt.  Sen vart de att jag bestämde med oscar att vi skulle ut å skejta. Så marcus följer med, så skjutsar han mej på cykeln. Såg dåligt roligt ut när ja stod på peggsen å vi körde genomstan mot rött å nästan blev påkörda ett xantal gånger. mötte oscar sen drog vi till plazan,Vi kom dit ca halv 7 eller ngt. där ja skejtar å marcus å oscar skrattar åt mej haha xD Sen kommer kevin också dit, kulkul. Fick låna hans jacka eftersom att jag inte tatt ngn med mej och höll på att frysa ihjäl. tackkev:) Sen gjorder jag en finstillastående vurpa också. stod helt stilla sen bara trillar jag å ligger där å as garvar, å alla andra skrattar med! sen upp å hoppa å åka igen. Sen var vi där, å bara flumma å hade skitkul! vi prova på lite allt, så kevin tom, å johan skejta å flumma sig med den, åh ja cyklade, marcus cykla oscar trixa å ägde ut oss alla men ändå! å seriöst massa flum å åkning idag. sjujävla kul kan jag lova. Sen vatt de att dra hem runt halv 11 :)
fett mys tack för idag oscar, kevin, lillebror, tom å johan :)

 


Det va kind of min dag idag. skriver mer om veckan senare :) pussar å kramar!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se