Direktlänk till inlägg 20 april 2009

[ 261 ] '-> hemma idag,, slappt..

Av angelica - 20 april 2009 00:40

hemma idag för jag mådde illa, sen har jag inte sovit någonting inatt heller, skitkul eller inte, har varit så jävla orolig å massa lessen så de finns inte. men men,  sånt man får leva med ibland.


sen drog jag ut på en liten joggingrunda å kände att de behövdes, måste bli smal nu inför sommarn fan, å rensa tankarna är aldrig fel. Sen träffa jag emma eftersom vi skulle va med varandra så vi drog hem till mig å slöa, sen bestämde vi med oscar att vi skulle skejta emd honom.


så vi drar ner på stan för att möta honom, men nej nej inte fan hitat vi på honom inte :( Vi gick till hans "hus" men de visade sig att han hade flyttat hahaha x] smarta.se men sen så va vi med kevin ist, drog hem till honom han skulle göra ngt.. sen drog vi ner på stan mötte arni och joel (y) sen skulle vi ta bussarna hem, emma till sig, kevin till linn å ja till mig :)


haha sen kom även vykorten jag skicka från thailand IDAG, typ 3 veckor senare xD emma hade fått sitt, mammam och mormor, å ja antar att jon också fått det :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se