Direktlänk till inlägg 19 april 2009

[ 260 ] '-> jobba!

Av angelica - 19 april 2009 01:29

idag va de inge kul alls, vaknade runt 9. sen va de bara upp å fixa sig, sen va de bara att dra ut och jobba, feten jobbigt, men skönt, de va asvarmt å mysigt väder så inget ska man klaga på haha..


kom hem runt 8 sen snacka ja på msn, å lite med jon i tfn eftersom han drar inatt vi 3, helt sjuk.. ska åka å kolla gessle i köpenhamn själv.. kommer ju vara oroligare än ja vet inte vad, lite småsur bara för han inte snacka med sin mamma men hoppas han gör det.


okej sen gör han vad han vill.. likssom inte mitt liv, men jag bryr mej om grabben mer än vad jag bryr mej om mitt eget liv, för den grabben går jag genom eld och trampar på spikmattor. händer det honom någonting kommer jag gå under typ..


så lilla jag kommer inte kunna sova inatt, men sånna smällar är någonting man får ta ibland, hoppas han har kul iaf för de förstjänar han. hanförtjänar bara det bästa!och nu har jag skrivit klart alla efterblivna inlägg på denna bloggeen öööh va segt det är,. thailandresan får bli någon annan dag för jag pallar seriöst inte göra det nu xD hahaha !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se