Direktlänk till inlägg 17 april 2009

[ 258 ] '-> mysdag!

Av angelica - 17 april 2009 01:21

idag vare astråk heladagen typ, slutade halv 12, sen satt ja bara å gjorde inget snackade med jon i tfn ett tag också, sprang runt ute typ sånt härligt väder å jag älskar att snacka med jon, blir så sjukt glad då :) hehehe.


sen gick de flera tusen timmar sen typ på kvällen kom kevin hem till mig, så fruktansvärt kul! vi typ glodde på film å snackade, dryga å smsa massa saker, å skit. men kul var det åoch de borde absolut göras om :) älskar dig vännen!


ngt jag skrev idag, brist på annat typ.

kärleken är det starkaste som finns, och när man möter den är man så jävla svag. tyckte man att man var stark innan har man inte mött kärleken, den vinner allt.... men ist för att vinna mig bröt den ner mig, den slog sönder mig i tusen bitar, hur mycket jag än slåt tillbaka är det ändå den som slår hårdast. Hur mycket jag än undviker den så blir det face down, back on the ground. Den är som ett hinder som är omöjligt att ta sig förbi.

© angelica

sen älskar jag denna låten!

 Att leva utan nått man inte längre har,
saknden är stor å man finner inga svar.
En själ med minnen, som finns kvar.
Tänker nu på dig å våra gamla dar.
Ey, jag ta' en sak som alltid har betytt nått.
Nått som du känner att du lyckats tappa bort.
(lyckats tappa bort)
Det kan vara en känsla, kanske till å med en vän.
Du kan gå igenom eld för att få tillbaka den.
Du vaknar kallsvettig långt inne på natten men,
letar förgäves efter den försvunna skatten.
När du ligger där å känner att du inte orkar mer,
drömmer dig tillbaka när tårarna faller ner.
Ja, visst de e svårt, att gå vidare å släppa allt.
Utan vänner vid din sida när det är grått å kallt.
Vänd dig då om å titta på vad som en gång var.
För en äkta vän kommer alltid att stanna kvar.


den besrkiver så mycket justnu, gråter när jag hör den.. förlåt vännen, jag älskar dig det vet du. Du är mitt hjärta, du är min ängel, du är nästan hela min själ så kommer de fucking ALLTID att vara.! 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se