Direktlänk till inlägg 15 april 2009

[ 256 ] '-> dans å hlr.

Av angelica - 15 april 2009 01:03

idag vare skola igen som vanligt, tar det bara kortfattat nu eftersom jag fortfarande skriver inlägen i efterhand så de blir bara sammanfattningar å ja pallar inte skriva om heeeela dagen i detalj för de kommer ja inte ihåg, de är den 22 nu när ja skriver detta så de blir nog mer sweriöst från å med de dagarna.

men som sagt skola, gjorde inte mycket men sen på idroten va de dax för HLR - hjärt och lungräddning. klassen delades in i två grupper första halvan skrev frågor, den andra gick å hångla upp uppblåsbara snyggingar ;)
ja va såklart i den första delen å satt å skrev frågor eller skrev å skrev, va för trött för det hha, men sen bytte vi å de va as kul x] så fail, kanske kommer en bild senare i ngt annat inlägg :)


sen vart de stan med emma käka på subway å de va asmys, träffa maja å viccan kom även dit, satt å prata å bara tog de lugnt. sen skulle vi till Gina, för viccan skulle inhandla ngt, träffa makda påvägen dit, så hon hänka, men maja tog bussen hem. sen drog vi till dansen å bytte om å körde på som fan där. kan säga att dansen är huuuuuuuuur kul som hellst! (y) tummen upp för mig som lärde mig skliten på en lektion i super tempo haha!:D

godnatter!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se