Direktlänk till inlägg 13 april 2009

[ 254 ] '-> lediga och slappt med bbys! <3

Av angelica - 13 april 2009 00:52

hejhallå!


vaknade idag fixade mig och sådär sov inte mycket inatt jag inte, sen vaknade jag av två saknade syskon hoppade på mig haha, fan va skönt att se dom, ni ska bara veta vad jag saknat dem, sjuuuuuukt.


sen kom astrid och hälsade på mig, fyfan va mysigt å kul å underbart! Vi käkade tårta å vi pratade vi skrattade vi grät haha jadu, säg vad vi inte gjorde. Vi hade även webb med jon, å ja kan bara säga FYFAN I HELA HELVETE VAD SKÖNT DET ÄR ATT SE DIG! har saknat dig så jag gått sönder. Att se dig de va de bästa på länge, att se ditt leende, nej vännen. jag har saknat dig!

sen skulle astrid hem vi ca 6-7 för hon skulle iväg på släkt middag :( uh.hu men sen kom emma till mig istället, hon hade redan vart på middag haha. asskölnt att se henne också, har saknat henne som en jude. vi hade asmysigt bara satt å snacka och tog det lugnt!


asvärd dag efter två veckorsjobbig tid. imorrn är det skola och det är bara att tagga haha ! höööörs :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se