Alla inlägg under mars 2009

Av angelica - 19 mars 2009 15:18

tjoho.

kul dag då, vaknar sent och kommer typ en halvtimme sent till skolan.. känns jätte bra alltså... NOT!  men vi gjorde inge speciellt.. 


skulle skriva ngt brev till någon typ en ansökan eller vad det var, vi skulle iaf skriva en ansökan till att få jobba på idol. För som vissa vet så har idol audition här i gävle i år, så då hade de kontakta media på johnabuer och alla it media ettor ska få vara med och anmälsa sig, sedan tar de ut ca 10--12 stycken som kommer att få jobba under helgen den 4 april eller vad det var.


men jag är inte hemma då så jag skiter i vilket, men det skulle vara kul men men. jag skrev den men glömde skicka in den tror jag (y)


sen gjrode vi inte så mkt mer, gick på lunch åt en halv pannkaka :D starkt jobbat angelica tyyyp. sen så satt vi i en ring å snacka sen skulle vi göra olika saker, jag å nåa till ska leta ett ställe där klassen ska göra studiebesök under april. vi kom fram till mtv och ztv i stockholm! kul var det yessir!


nu sitter jag i skolan fast vi har slutat, med andreas och andreas haha ! vi spelar teris och nördar bilddagboken hha ! ja måste tvärr dra hem nu och byta om för jag ska till dansträningen haha. skriver mer sen. puss!

ANNONS
Av angelica - 18 mars 2009 20:13

asså shit!

Kom precis hem nu från dansen. Gud vad kul det var idag, och bra gick det också,  känns ju skitbra faktiskt.  Förra träningen så sa våran tränare, poppi, att det var skolmästerskap den 28 Mars, Alltså tävling för er som inte förstod va de var. Då tävlar alla som dansar på denna dansakola om de vill såklart och acces dansskola också tror jag, är inte riktigt säker på den punkten. Men så jag tänkte ÅH VA KUL! Jag som pratade med malin för kanske en vecka sedan och undrade hur lång tid de tog för henne innan hon började tävla, för jag var också sugen på det. Men så kom jag på att jag åker den dagen! (vart får ni veta senare ;) ) Så ja ba jahapp :(


Sen idag så tog hon upp de igen och gav mer information och så.. Och eftersom det är ganska tidigt kanske jag kan vara med? För det beror ju på när vårat tåg går!  Så vi snacka om detoch jag och Makda sa att vi skulle vara med om jag kunde dvs.. Så vi var as pepp på det! 


 Och sen nu när jag kom hem ringde jag pappa det första jag gjorde, och frågade vilken tid som vårat tåg går.. och vet ni vad? han sa att de skulle gå vid 4 tiden, inte före iaf, kommer inte ihåg vilken tid han sa.. Men det är ju hur underbart som hellst! För då kan jag vara med och tävla!
Så jag smsade Makda och sa att jag kunde vara med så vi ska träna imorgon efter skolan typ halv 4. Det ska bli hur kul som hellst och jag är verkligen jätteglad! 

ANNONS
Av angelica - 18 mars 2009 17:15

tjoho alla levande varelser som orkar läsa min blogg !
vaknade idag och massa var fel.. så ja.. de vart att vara hemma för min del idag, kanske inte världs kul, men vi har bara inspirations vecka nu iaf så de gör inte så mycket om man är borta en eller två dagar.. hade ju varit värre om vi hade haft riktiga lektioner.. men nu gör vi ju bara samma sak så..


så jag la mig bara ner i sängen, sov sov och sov och lyssnade på underbar musik, likssom är inte de världens bästa uppfinning eller? Vad skulle vi ha gjort utan musiken? De är ju absolut bara såååå ens liv, a, eller iaf mitt :)

sen klev jag upp vid runt 1, då fredrik kom hem från sin APU..
Gjorde välan inte så mkt, typ kolla en film, sen små fixa mej, såg ut som ett jag vet inte vad, sen vart de för mig att ut och springa, jag sket i hur jag mådde, för jag var tvungen att hämta kläder hos pappa, men jag orkade inte ta bussen, okej nu tänker ni hur kan man inte orka ta bussen? Men ja kände för att springa, är så jävla. ah fet eller ngt... måste få bort allt fett till sommaren, kan inte se ut som man gör nu iaf.  


sen när ja kom hem tog jag någonting att äta lite snabbt och nu sitter jag här. Ska städa lite på rummet nu innan dans träningen som jag måste dra till snart, sen blir de skola imorgon! yeye.


skriver mer sen för alla er som vill veta mer hehe :) puss på er!
Av angelica - 17 mars 2009 22:13

vaknade idag, med världens huvudvärk och ont i halsen.

och eftersom vi bara har inspirationsvecka så valde jag att stanna hemma.
tog de lungt, kolla film och sov... allmänt jätte skönt typ!
sen senare på dagen så gjorde jag massa moccarutor.!
hur gott som hellst, yessir! så vi mumsa lite på dem.
sen pluggade jag och fixa lite på hemsidan.
vart även lite annat plugg, usha, skoltrött yessir!
sen vart de film på kvällen och bara dog i min säng typ!

förlåt om jag inte skriver 24/7 längre på bloggen just nu.
men ja pallar inte, det kommer i perioder..
så ni får helt enkelt bara hänga med !

puss på er!

Av angelica - 16 mars 2009 22:08

skulle som sagt vara med krille,
så när ja gör mig klarm, går till bussen, och den är ca 5 min tidig (y)
så ja får springa till stan, eller till polhem, där trean kommer.
så ja springer allt ja kan och hinner med den! go mig typ!
sen träffar ja krille å vi hinner på ettan, sen legenden next.
va där typ en halvtimme, sen drog vi till stan,
så lära krille dra och ja va med denka och nåra typ.
så är dom helt cp i huvet och eldar på bänkar.
helt jävla störda i huvet, sen kutar nåra, för de ringer snuten.
så ja lånar ut min jacka till denka så de inte skulle känna igen honom.
sen va vi på stan och gjorde inegnting ett tag.
Sen tog ja 2an hem, typ la mig och kolla på film! :)

Av angelica - 16 mars 2009 19:20

i can't do this anymore,
soon i'd have to let you go,
i have seen, that you dont need me,
now i have to realize, that it won't work
i will fly away, away from this,
and let everything go


Av angelica - 16 mars 2009 18:54

tjoho ja har hitta ngt att göra !
nu ska jag fixa mej, sen ska jag vara med krille :)
fett kul, slippa sitta här och tråka !
fast klockan är ju ganska mkt, så de blir inte så länge.!
skriver mer ikväll :)
puss på er :)

Av angelica - 16 mars 2009 17:46

okej fan va de suger seriöst håller på att dö!
kommer lite sent till skolan, ca 10 min men likssom so what?
vi gjorde typ ingenting idag i skolan bara skrev lite -.-
och snackade och tog raster, helt meningslöst! men ah :)
sen är alla på APU också, varför kunde inte vi få va på de?
så alla it-klasser är på APU, alla frisör klasser, antreprinörerna med,
alla media 2or och 3or men media ettorna ska vara kvar?
kan inte se poängen med det hela men aja de blir säkert kul (Y)
sen stanna ja ett tag på skolan å fick läsa nåra lappar vi gjort idag.
vi fick typ ett häfte emd bilder på alla i klassen, och en liten,
typ textruta bredvid den. så skulle man skriva va man tyckte. 
sen drog ja hem å gjorde ingenting, typ städa lite på rummet.
och nu sitter jag här och håller på att tråka sönder!

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se