Alla inlägg under mars 2009

Av angelica - 20 mars 2009 18:15

det gick bättre än förväntat att laga mat måste jag säga, jag klara de galant! och gott vart det också, riktigt smarrigt! Och natacha hon fick sitta i barnstolen och kolla på bolt i min dator under tiden!


så nu har vi precis ätit och det var mättande, så nu ska jag plocka undan lite små saker, stoppa in saker i diskmaskinen och sådär. Sen ska jag och natacaha ta ett litet bad, för man är så flottig och äcklig nu, uscha. Och natacha har vartute och lekt på dagis hela dagen så nu ska vi två flickor fräsha till oss!


och mamma har åkt till jobbet få se om jag åker och säger hej sedan.

ANNONS
Av angelica - 20 mars 2009 16:45

nu kom mamma hem från affären, så nu blir det för mig att laga mat och packa upp skiten, hon börjar 6, klockan är kvart i 5,..känner mig stressad.


har inte lagat detta själv ngn gång, men jag hoppas att det går bra, så ska jag passa barnen sammtidigt! och så kommer linn snart hit också, och jag har inte duschat  ingenting! jag är jätte sressad!!! så skriver mer sen,

ANNONS
Av angelica - 20 mars 2009 16:13

nu har mamma åkt och handlat! så jag ska snart laga mat också haha!


Jag sitter och håller på med min hemsida nu, tog en paus från städningen men de går åt helvete. Jag får inte till det och den ska vara inne ikväll! känns lyckat! inte alls :( men åh, ja får väl se hur det blir!


till mat ska jag laga kassler och annanas med ris och beasås! Det är typ hur gott som hellst och det är bara jag mamma och småbarnen hemma, marcus har gått och handla godis, fredrik är gone typ, håkan fixxar med hojen, Av angelica - 20 mars 2009 14:10

haha jag är nästan klar nu, men de känns som att de kommer dröja eftersom att jag springer till datan helatiden och skriver lite här, kollar bdb, skriver en rad till någon på msn haha!


jag har inte en aning om vad som händer sen. De blir väl att jag är med linn eller ngt, de planera vi iaf igår haha :)


får se skriver mer sen när jag har tid, puss på er!

Av angelica - 20 mars 2009 12:01

gud vad drygt det är att städa må jag säga, men ändå är det riktikgt roligt, men när alla klampar in med skorna och geggar ner blir man bara less.

eftersom de är typ vår nu så smälter snön, det blir slaskigt och lerigt ocg geggigt och grusigt ute, nej usch, och allt de tar alla med sig in! Så jag får städa om och om och om igen -.-

Av angelica - 20 mars 2009 09:51

Godmorgon!


jag måste bara säga, det är grymt skönt med sovmorgon! och helg, jag fick det igår tekniskt sett haha! verkligen skönt att bara sova ut lite längre på mornarna och inte gå upp klockan sex och göra sig iorning för skolan, nej underbart!


Nu ska jag gå upp och börja städa här, har lovat mamma att jag ska städa huset åt henne för att hon jobbar hela helgen stackarn! Men jag är så snäll så ja hjälper henne med städningen iaf haha, skriver mer senare :)

Av angelica - 19 mars 2009 22:48

hejsan alla !


Har precis kommit hem från legenden nu med mamma..  va skönt att få komma bort hemmifrån ett litet tag, bara chilla och snacka med polare likssom, helt underbart! Sen måste jag ju tacka grabbarna, gille , andreas och henning, som gav mig massage under kvällen! tack till er! kan säga att det var grymt härligt eftersom jag hade sådan fruktansvärd träningsvärk! usch! men skötvar det som sagt och jag satt och njöt !:D hihi.


som sagt är jag hemma nu och tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg här innan jag lägger mig.. har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu, är inte trött alls, så de lutar mot en film just nu. Isf blir det nog Sexdrive! och lite popcorn eller ngt till den.


Är ju ledig imorgon som sagt, eller APU, men eftersom jag vart borta tidigare i veckan ska mamma vara snäll ch svara på dessa frågor åt mig! ibland är det bra att ha en svenska lärare till mamma!


nej nu ska jag lägga mig och glo på filmen och se om den är bra eller dålig haha,. så skriver jag mer imorgon gott folk. Så ta hand om er och sov gott!

Av angelica - 19 mars 2009 17:30

hejsan hoppsan alla glada :)

dansträningen gick jättebra ! vi träna inför tävlingen, la på lite nya steg och sådär, Vi är fyra stycken som ska tävla, jag maja evelina och makda! 
vi kommer seriöstäga ut alla där, eller inte jag, dom kommer! fast de suger att de är singel dans och inte i par. De skulle bli så mkt bättre om vi var i par.


men men nu sitter jag hemma efter ett härligt träningspass. Har lite lagom träningsvärk sådör men är as peppoch vill att det ska bli den 28 ! längtar som fan till den dagen. kommer bli så jävla bäst seriöst jag dör!


Och jag är ledig imorgon också så nu ska jag fixa till mej för jag ser ut som ett anus och sen ska jag åka ner på legenden och se om det är ngt roligt folk där som man kan vara lite soscial med haha !


see you guys later!


Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se