Alla inlägg under mars 2009

Av angelica - 21 mars 2009 07:59

åh fyfan vad jag är trött!


klockan är bara 8 ! och jag tror jag ska svimma snart så trött är jag! natacha är hur pigg som hellst och jag håller på att ja vet inte somna?


just nu ligger vi och glor på playhouse disney! barnkanal som ungarna älskar ! typ musse pig, kalle anka och sånna, å typ små einstines ! haha jag somnar snart!


men skönt att hon ligger snällt och gosar iaf! 

ANNONS
Av angelica - 20 mars 2009 23:59

haha jag måste skriva nu, men det blir sista inlägget innan jag lägegr mig.


när mamma kom hem satt jag och darra och typ as garava eller någonting och ville veta va hon tyckte, utan att säga nå och se hur hon reagera, så hon är i hallen, med ryyggen till, så jag springer in i vardagsrummet och vidare in till håkan sätter mig på sängen så frågar ja han va han tror :p å han tror samma som mig och jag bara skrattar xD


sen går jag ut i vardagsrummet och typ skrattar fortfarande och hon bara hej hjärtat så ja bara skrattar hon bara vad är det ? jag skrattar mer, hon börjar skratta och frågar igen vad det är, jag typ hahahaha xD sen ser hon så hon säger;  du har klippt luugg! vad fint de vart :D men annorlunda att se dig sådär! 


men de var kul att veta hennes reaktion och nu ska jag lägga mig och glo på en film, de blir collage, fredrik säger att den är bra så de är upp till bevis!  men jag tror den är bra faktist,


och inte lär jag kunna sova med tanke på hur denna dagen har varit så jag kommer vara död imorgon och jag ska upp 8 för att vara barnvakt! -.- jag ser vekligen fram emot det måste jag säga!  nooot! 


men nej allavrligt nu, jag har skrivit alldelens för mycket idag, men de var väl en dag jag var på blogg humör haha xD men skriver mer imorgon för nu ska jag krypa till sängs kolla film och smsa med roligt folk! 


godnatt! <3

ANNONS
Av angelica - 20 mars 2009 23:03

haha det vart ju så att jag fick nå ryck så satt jag med saxen i handen så satt jag, ska jag ska jag inte ska jag ska jag inte?

haha så detta vart resultatet, och ska jag vara ärlig vart jag ganska nöjd med det, så det är någonting man får vänja sig vid! 


och eftersom ingen var hemma när jag gjorde det  var jag jätte orolig  vad mamma ska säga, eller jag är det. 


hon har inte kommit hem än och det ska bli kul och se vad hon säger, om hon ens märker det, men det borde hon eller? 


så nu är frågan vad tycker ni själva? vart det bra eller vart det sämre än innan ? och vart de dåligt eller att man tröttnar på det så växer det faktist ut igen, sen kan man alltid sätta upp det eller dra det åt sidan! 


skriver mer ikväll innan jag l'ägger mig eller imorgon bitti! får se :) <3

Av angelica - 20 mars 2009 22:14

okej...

jag har fått en liiiiten ide nu, ska jag klippa eller ska jag det inte? Jag vill klippa lugg.. men jag vet inte om jag vågar , tänk om de felar totalt!?


men nu bryr jag min inte helt ärligt vi ser fram mot kvällen om det blir av eller inte om jag har klippt ! så håll utkik mot kvällen!

Av angelica - 20 mars 2009 21:10

jag har inget självförtroende längre, det är bortblåst, borta med vinden, så jag måste förändra mitt utseende för jag hatar hur jag ser ut nu, känns som att de påminner mig om gamla tider bara.


sen måste jag gå ner i vikt och få bort allt fett innan sommaren, så måste träna, ut coh springa gymma allt möjligt! Hatar allt med mig för tillfället. Åh även vad alla säger så känns det som om att de inte spelar någon roll längre.


fast att ni får mig att må lite bättre, och jag är tacksam att ni försöker! ni betyder otroligt mycket för mig må jag säga, tack för att ni alltid finns där och stöttar, även fast jag r hur dryg som hellst mot er, förlåt mig för det! Jag lovar att jag ska göra allt för att inte va dryg, ja ska kämpa nu, och ni vet att jag alltid finns här för er med! love you guys!

Av angelica - 20 mars 2009 20:07

sitter och pratar lite med en person iaf som har funnits där för mig, och varit den ända som verkligen har förstått hur det känns, och hur man mår, vad man går igenom. Så berätta hon lite saker och jag lite för henne, 


så nu är resultatet att man sitter här och mår skitkasst och vill bara försvinna från denna jord, seriöst jag vet inte vad jag sak göra, men som sagt du gör vad du vill, det är ditt liv och jag kan inte bestämma vad du får och inte får.


men så dåligt som du får mig att m¨å, så mkt ont du gjort mot mig, det trodde jag seriöst aldrig om dig ska du veta, du var så mkt bättre i mina ögon trotts vad alla sa, jag älskar dig över allt vännen de gör jag, men just nu vill jag nog inte veta av dig. 


 Det verkligen suger att det är så här, de styckar mig i flera tusen bitar må jag säga, för ingen fanns där för mig så som du gjorde, inge stötta mig och ingen gav den glädjen du gav. Du fick mig att känna mig så bra och så speciell men nu vet jag,  att jag bara var ivägen för att du skulle få ha lite roligt. Jag dög bara för dig när du inte hade ngn annan, men när du hade en annan då var jag ingen för dig, nobody! 


jag vet seriöst inte vad jag ska göra nu, asså usch! jag mår så jävla illa av detta, asså fyfan, så lågt du sjunkit, du har blivit en så fruktansvärd annan person så jag vet knappt vad som var så speciell med dig. Men du hade ngt ingen annan hade måste jag säga, men nu vet jag att du är precis som alla andra, det suger älskling visst gör det?

Av angelica - 20 mars 2009 19:14

okej ändrade planer...


linn skulle vara hemma vid 8, så de skulle betyda att hon skulle hinna komma innaför dörren hos mig och sen skulle hon vara tvungen att åka igen, så då åkte hon hem på dirr ist och vi bestämde att ta det en annan dag..


så nu sitter jag här i min ensamhet och snackar med folk på msn, absolut ingen rolig inne och bara tråk.. så får se sen om ngn rolig loggar in..


Av angelica - 20 mars 2009 18:50

haha har precis kommit ur duschen nu.. så kom ja på att ja inte hade linns nummer, så jag kolla på msn om kevin var inne, vilket han var å fråga efter det. Då snacka han med linn i tfn och hon hade gått till min far för hon trode jag var där xD  så hon skulle kila bort till ettan och byta till tvåan på stan.


så nu ska jag fixa mig och göra mig iordning tills hon kommer, så får vi se vad vi hittar på för skojsigt! 

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se