Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

[ 238 ] '-> danstävling & thailand!

Av angelica - 28 mars 2009 11:09

 ( skrivet i efterhand! )

tjoho'!

idag vart det för mig att kliva upp 8, vara med småttingarna innan jag skulle åka iväg, sen drog jag till mormor solade  lite och sa hejdå till henne, sen vart de för mig att åka hem.


fixade mej å sådär, sket i att duscha, sen vart de att dra till tävlingen, as närvös innan kan jag lova, kändes som att ja inte kunde stegen fast ja kunde dem i huvet, sen när vi väl skulle ut släppte de, visst okej va närvös men ja klarade det. jag och makda gick till semifinal! as kalas! då jävlar vart ja närvös! sen gick de åt helvete, visst okej de gick bra i början, innan jag tappade bort mej å baar gjorde fel, bara för att jag vände åt fel håll.

 

makda därimot gick vidare till final! as duktig var hon, men hon kom inte vidare till plaseringen, men hon va duktig! De va en grymt lyckad och rolig första tävling kan jag säga! 


sen vart det för mej att dra hem, packa de sista, duscha sen sminka mej å allmänt fixa, sen satt ja vi datan pratade lite med mr. speciell, sa hejdå å skit, sen vart de för mig att dra till pappsen, hämta de andra och ge sej av till tågis där vi tog x2000 dubbeldäckaren till arlanda.


på arlanda får vi veta att planet är 10 timmar försenat så vi ska bo på deras hotell denna natten, kändes ju bra, as lyxkigt var de också! å maten var as god här kommer lite bilder! njut!:D


 gymma lite på hotellet


 marin på gymmet


maten vi fick as gott!


 det var kristallglas så vi hade dåligt kul :D


 marin min bror sover :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se