Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

[ 237 ] '-> onsdag = träningsdag?

Av angelica - 25 mars 2009 13:49

idag var det en bra dag, tills du förstörde allt!


Idag vare skola först riktigt lång dag, grymt seg. Det började med medieproduktion tror jag, vi hade LG och vi skulle göra visidkort tror jag, sen fick vi även veta hur de gick i skolan, eftersom de är våran mentor hade vi ett litet möte, jag har skött mig bra och ja har jobba ikapp massor! (y) Sen vart de idrott på gymnastikens hus! å ja med träningsvärk (y)


Sen vart de ner på stan med bella och hennes kompis sandra ett tag. vi kollade runt lite, letade efter hörlurar utan större framgång! Sen kom emma och var med mej, gick runt å kika lite mer efter hörlurar och de slutade med att jag köpte ett par scullcandy på teknikmagasinet! As snygga, as grymt ljud, helt jävla underbart!kan behövas i 12 dryga låååånga tråkiga timmar on lördag.


Sen vart det att fixa halebop kort (y) asnice - as happy! eftersom de va något fabrikationsfel på det jag köte igår. Sen vart de Subway med emma och prata - mycket efterlängtat! vi pratade om allt mellan himmel och jord typ. Sen vart de dans , as kul men de kommer gå SKIT på lördag!Efter träningen vart det att åka och gymma, askalas på de.


sen förstör du hela min jävla dag, fan vad jag INTE vill ha lördag.
fan vad jag inte vill åka, fan vad jag inte vill med.
du är så jävla störd, helt rubbad. jag pallar inte mer, fan vad du trycker ner mig. Fatta att det redan är jobbigt jävla idiot!


imorgon; skola, sen blire dans, !!!!
sen är 3 saker samtidigt hurfan ska ja klara de?
måste alla 3!:'(kolla bella när hon sjunger,
ha ett jävla möte med skolan, altl är åt helvete där kuljul! jet.
Sen måste jag göra prov också? Allt klockan 4?
jävla cp dag imorrn, yessir !

sen måste jag iväg och sola och hälsa på min stackars mormor eftersom jag inte gjorde det idag!

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfa
nfan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se