Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

[ 229 ] '-> wallander!

Av angelica - 21 mars 2009 21:02

tjoho,


jag kan säga att det var grymt skönt att sola idag, bara låg där och njöt! haha! sen var det hemma och fixa iorning saker här hemma innan mamma skulle åka och jobba, De är ngn övernattnings sak på legenden idag med massa lekar typ nattöppet. Så hon kommer hem tio imorrn bitti. hon ser verkligen fram emot de (y) xD


hjälpte till att lägga småbarnen och sen åt vi och a småstäda och skit, gör inget speciellt just nu sitter bara här och ska snart gå och ta en varm dusch och snygga till mig :p För nu är man risig yessir! 


sen blir det wallander - jokern om ca 30 min, så jag ska kila nu så jag hinner med att kolla på den och inte missar början. Ska även göra iorning choklad pudding som i ska mumsa i oss. De blir jag och håkan som glor TV , fredrik nördar bara datan som vanligt. 


skriver mer senare innan jag länger mig tror jag,. och imorgon får vi se hur mkt skrivande de blir eftersom ja inte kommer vara hemma så mycket, kanske blir något inlägg på kvällen, we'll see :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se