Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

[ 223 ] '-> haha mammas reaktion!

Av angelica - 20 mars 2009 23:59

haha jag måste skriva nu, men det blir sista inlägget innan jag lägegr mig.


när mamma kom hem satt jag och darra och typ as garava eller någonting och ville veta va hon tyckte, utan att säga nå och se hur hon reagera, så hon är i hallen, med ryyggen till, så jag springer in i vardagsrummet och vidare in till håkan sätter mig på sängen så frågar ja han va han tror :p å han tror samma som mig och jag bara skrattar xD


sen går jag ut i vardagsrummet och typ skrattar fortfarande och hon bara hej hjärtat så ja bara skrattar hon bara vad är det ? jag skrattar mer, hon börjar skratta och frågar igen vad det är, jag typ hahahaha xD sen ser hon så hon säger;  du har klippt luugg! vad fint de vart :D men annorlunda att se dig sådär! 


men de var kul att veta hennes reaktion och nu ska jag lägga mig och glo på en film, de blir collage, fredrik säger att den är bra så de är upp till bevis!  men jag tror den är bra faktist,


och inte lär jag kunna sova med tanke på hur denna dagen har varit så jag kommer vara död imorgon och jag ska upp 8 för att vara barnvakt! -.- jag ser vekligen fram emot det måste jag säga!  nooot! 


men nej allavrligt nu, jag har skrivit alldelens för mycket idag, men de var väl en dag jag var på blogg humör haha xD men skriver mer imorgon för nu ska jag krypa till sängs kolla film och smsa med roligt folk! 


godnatt! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se