Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

[ 210 ] '-> hemma och nu godnatt!

Av angelica - 19 mars 2009 22:48

hejsan alla !


Har precis kommit hem från legenden nu med mamma..  va skönt att få komma bort hemmifrån ett litet tag, bara chilla och snacka med polare likssom, helt underbart! Sen måste jag ju tacka grabbarna, gille , andreas och henning, som gav mig massage under kvällen! tack till er! kan säga att det var grymt härligt eftersom jag hade sådan fruktansvärd träningsvärk! usch! men skötvar det som sagt och jag satt och njöt !:D hihi.


som sagt är jag hemma nu och tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg här innan jag lägger mig.. har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu, är inte trött alls, så de lutar mot en film just nu. Isf blir det nog Sexdrive! och lite popcorn eller ngt till den.


Är ju ledig imorgon som sagt, eller APU, men eftersom jag vart borta tidigare i veckan ska mamma vara snäll ch svara på dessa frågor åt mig! ibland är det bra att ha en svenska lärare till mamma!


nej nu ska jag lägga mig och glo på filmen och se om den är bra eller dålig haha,. så skriver jag mer imorgon gott folk. Så ta hand om er och sov gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se