Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

[ 208 ] '-> skola...

Av angelica - 19 mars 2009 15:18

tjoho.

kul dag då, vaknar sent och kommer typ en halvtimme sent till skolan.. känns jätte bra alltså... NOT!  men vi gjorde inge speciellt.. 


skulle skriva ngt brev till någon typ en ansökan eller vad det var, vi skulle iaf skriva en ansökan till att få jobba på idol. För som vissa vet så har idol audition här i gävle i år, så då hade de kontakta media på johnabuer och alla it media ettor ska få vara med och anmälsa sig, sedan tar de ut ca 10--12 stycken som kommer att få jobba under helgen den 4 april eller vad det var.


men jag är inte hemma då så jag skiter i vilket, men det skulle vara kul men men. jag skrev den men glömde skicka in den tror jag (y)


sen gjrode vi inte så mkt mer, gick på lunch åt en halv pannkaka :D starkt jobbat angelica tyyyp. sen så satt vi i en ring å snacka sen skulle vi göra olika saker, jag å nåa till ska leta ett ställe där klassen ska göra studiebesök under april. vi kom fram till mtv och ztv i stockholm! kul var det yessir!


nu sitter jag i skolan fast vi har slutat, med andreas och andreas haha ! vi spelar teris och nördar bilddagboken hha ! ja måste tvärr dra hem nu och byta om för jag ska till dansträningen haha. skriver mer sen. puss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se