Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

[ 207 ] '-> danstävling! :o

Av angelica - 18 mars 2009 20:13

asså shit!

Kom precis hem nu från dansen. Gud vad kul det var idag, och bra gick det också,  känns ju skitbra faktiskt.  Förra träningen så sa våran tränare, poppi, att det var skolmästerskap den 28 Mars, Alltså tävling för er som inte förstod va de var. Då tävlar alla som dansar på denna dansakola om de vill såklart och acces dansskola också tror jag, är inte riktigt säker på den punkten. Men så jag tänkte ÅH VA KUL! Jag som pratade med malin för kanske en vecka sedan och undrade hur lång tid de tog för henne innan hon började tävla, för jag var också sugen på det. Men så kom jag på att jag åker den dagen! (vart får ni veta senare ;) ) Så ja ba jahapp :(


Sen idag så tog hon upp de igen och gav mer information och så.. Och eftersom det är ganska tidigt kanske jag kan vara med? För det beror ju på när vårat tåg går!  Så vi snacka om detoch jag och Makda sa att vi skulle vara med om jag kunde dvs.. Så vi var as pepp på det! 


 Och sen nu när jag kom hem ringde jag pappa det första jag gjorde, och frågade vilken tid som vårat tåg går.. och vet ni vad? han sa att de skulle gå vid 4 tiden, inte före iaf, kommer inte ihåg vilken tid han sa.. Men det är ju hur underbart som hellst! För då kan jag vara med och tävla!
Så jag smsade Makda och sa att jag kunde vara med så vi ska träna imorgon efter skolan typ halv 4. Det ska bli hur kul som hellst och jag är verkligen jätteglad! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se