Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

[ 206 ] '-> hemma idag igen...

Av angelica - 18 mars 2009 17:15

tjoho alla levande varelser som orkar läsa min blogg !
vaknade idag och massa var fel.. så ja.. de vart att vara hemma för min del idag, kanske inte världs kul, men vi har bara inspirations vecka nu iaf så de gör inte så mycket om man är borta en eller två dagar.. hade ju varit värre om vi hade haft riktiga lektioner.. men nu gör vi ju bara samma sak så..


så jag la mig bara ner i sängen, sov sov och sov och lyssnade på underbar musik, likssom är inte de världens bästa uppfinning eller? Vad skulle vi ha gjort utan musiken? De är ju absolut bara såååå ens liv, a, eller iaf mitt :)

sen klev jag upp vid runt 1, då fredrik kom hem från sin APU..
Gjorde välan inte så mkt, typ kolla en film, sen små fixa mej, såg ut som ett jag vet inte vad, sen vart de för mig att ut och springa, jag sket i hur jag mådde, för jag var tvungen att hämta kläder hos pappa, men jag orkade inte ta bussen, okej nu tänker ni hur kan man inte orka ta bussen? Men ja kände för att springa, är så jävla. ah fet eller ngt... måste få bort allt fett till sommaren, kan inte se ut som man gör nu iaf.  


sen när ja kom hem tog jag någonting att äta lite snabbt och nu sitter jag här. Ska städa lite på rummet nu innan dans träningen som jag måste dra till snart, sen blir de skola imorgon! yeye.


skriver mer sen för alla er som vill veta mer hehe :) puss på er!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se