Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

[ 129 ] '-> söndag..

Av angelica - 1 mars 2009 16:32

tjoho idag va de hemfärdsdagen!
fan va vi längtat att få komma iväg från henne...
vi hade packa de mesta natten innan,
vi sket att äta fruksost ba för de dampa på oss.
de tyckte att vi skulle duka fram den,
bara för vi hade packa vårat igår?
fast vi inte ens ville ha?
ah skitsamma! vi packa vårat,
klädde på oss. sen städa ja vårt rum!
å helva stugan med marianne -.-
medans vera bar väskor till bilen :')
haha sen var de ifart ner till bilen, -hoppa i å sätta oss hahah xD
sen dumpa de av oss med saker,
sen fick vi vänta ca 10 min på bussen!
den av tidig! inte sen! iiiiiiiiiiiiiiihw!:D
sen fick vi underbara platser! yessir!
sen stanna vi i järvsö och åt mat, (y)
ja åt 5 pommes, å 3 tugger av en hamburgare.
kasta resten, mådde ba illa av de usch!
sen satte vi oss i bussen, kolla twilight!
fast de gjorde vi kanske på ditvägen.
men ändå! sen så musika vi å snacka.
Sen kom vi till gävle där ja gick av /:
men de va en underbar vecka med sis!
trotts bråk å tjsffs så var de kul!
sen hämta håkan & kevin<3 mig!
jag åkte hem till mamma å lekte lekte lite..
natacha å kevin hade saknat mej & jag dom!
sen så kolla vi på film å mös.. <3
sen la ja kevin & natacha! mina älsklingar!
sen åkte jag hem till pappa å satte mig vi datan!
msn å skrev lite blogg ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se