Alla inlägg under februari 2009

Av angelica - 16 februari 2009 22:27

såhär snygg kommer min älskade syster att vara på lovet!

älskar dig snart ses vi ! <3

ANNONS
Av angelica - 16 februari 2009 22:21

är as trött nu, har skrivit klart engelskan nu ska de ba tränas !
as jobbigt hatar att ha redovisning det suuuuger!
men med tanke på att denna dagen snart är slut och snart är tisdag är mycket mycket bra. för de betyder att de är en dag närmare söndag. och en dag närmare fjällen med min älskade syster vera. gud vad jag saknar dej gumman, helt sjukt hur kul vi kommer ha det på lovet!
å massa myspys på bussen, med filtar, kuddar och hääärlig musik och massa film mys. känns nästan som att 6 timmar inte är någonting alls.
nej gud vad jag längtar! helt sjukt !
nu ska jag göra mig klar för sängen tror jag !
skriver mer imorgon :)
godnatt alla sötnosar :)

ANNONS
Av angelica - 16 februari 2009 20:07

åh va ja är trött på skolan säger bara ge mig lov!
vill ha söndag nu, så ja får träffa min underbara syster! <3


nu sitter jag iaf och skriver om simple plan,
tänkte skriva lite mer som en uppsats så hon har nå att sätta betyg på och gå efter någonting när hon sätter betyg på mig, och eftersom jag vart så dålig på att lämna in saker är de ganska bra eller vad säger ni ?:)
så nu ska jag ta och skriva detta om simple plan ! eftersom ja vet mest om dom haha och imorgon på redovisningen kan jag improvisera om jag råkar glömma vad ja ska säga eller tappar bort mig :'D
ibland är jag smart, ska börja visa de lite mer ;)
skriver mer sen nu ska ja fortsätta skriva :D!


 

Av angelica - 16 februari 2009 19:01

hej jag har en hjärntvättad lillebror.
han är fan helt jävla borta i skallen.
blir så sjukt less på honom ibland :S

aja skitsamma, idag på idrotten var de så sjukt jävla kul! jag och max plutten ägde ut alla på bugg & foxtrott ;) så sjukt kul var det! haha man skulle byta lite då och då men vi körde bara på haha ! Vi klara skitmånga svåra steg å alla ba hö? så jävla klockrent & kul var de! Sen att dansa med anden va ju lite små speciellt xD haha hurfan kan man komma på tanken att dansa bugg till

FACE DOWN - THE RED JUMPSUIT APPARATUS

de går bara inte hahah xD gick typ hur jävla fort som hellst och allt bara spåra ur, haha våra damp ryck å våra cp fel, hahaha har inte skrattat så mycket på länge! Verkligen en sjukt lyckad jävla idrottslektion med hittler! :'DDDD
jag måste verkligen kirra detta nu så ja sket i allt å ba dansa loss! även om jag fick dansa som kille när ja dansade med anden och max för att de inte var så suuuuuuper duktiga på de haha :'D hur kan jag lyckas vara bättre på någonting som de ska vara bra på ? aja kul var det och bästa lektionen hittils i idrott, helt klart!
sen vart de hem, sen fixxa lite skit sen vart de skitsanck med bror ( fredde) inne på mitt rum, fyfan va de är skönt att snacka skit om vissa med honom ibland, sen tog vi bussen ut till pappa och bara snacka massa skit!

kom  hem åt och nu sitter jag här å har tråkigt ! underhåll mig? :D

Av angelica - 16 februari 2009 12:26

kan inte sluta tänka alls, det gör så sjukt jävla ont.
ont i hjärtat, ont i själen utav att ha de såhär.

jag fattar inte varför det vart såhär, det gör jag inte.
jag trodde jag skulle få ha dig i mitt liv - tydligen inte.
jag trodde att de skulle vara bra mellan oss två.
men tydligen inte. varför, varför, varför, - varför??
alla säger att de är bäst så här, kanske är det de.
men ja menar, de måste väl finnas en annan utväg? eller?

måste man välja någonting som gör ont,
som river en i stycken, som trycker ner en. är de så?

måste man välja den vägen när de finns en annan?
som inte alls gör lika ont, aja jag vet inte.
men jag saknar dig sjukt jävla mycket, men antar,
att det är så här de kommer vara nu, how it ends.

Av angelica - 16 februari 2009 11:46

tjoho.
sitter fortfarande i skolan.
har nyss vart och käkat, var hamburgare ! as äckligt. Så de vart lite fil och flingor ist. inte ett dugg hungrig, usch.

Sitter bara här nu och väntar på att idrotten ska börja haha :D as kul lektion idag ju, vi ska dansa! hur kul som hellst. Så blir de små kul att se alla killar dansa, typ anden och max ;) haha ! vi får väl se hur de går. antagligen bra :)
hoppas de blir kul iaf och att man får göra någonting,. haha.
ja har skittråkigt, och absolut ingenting att skriva om,. '


aja later :)

Av angelica - 16 februari 2009 08:49

tjoho alla.
vaknade kvart i åtta idag, fixa mej lite gick till skolan tio över.

nu sitter jag i skolan och ska fixa lite låtar sen ska vi jobba med
vårat egna land vihåller på att göra (y) jag sandra & max är i en grupp.
vårat land heter happland! värsta coolt (; haha xD
nu ska ja gå å jobba skrver mer sen :)

Av angelica - 15 februari 2009 22:06

Nejdu nu ska jag ta å ducha och göra mig klar inför sängen.
är as trött och känner verkligen för att sova juts nu.
& ju fortare jag somnar ju fortare blir det ny dag &
en dag närmare söndag. vill bara att tiden ska ruuusa iväg.

vilket den antagligen kommer göra med !
så skriver mer imorgon :)
puss godnatt alal där ute :) <3

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se