Alla inlägg under februari 2009

Av angelica - 14 februari 2009 15:48

haha ja frågade mamma om när vi skulle äta kolpudding igen,
( de är as gott, fifan! )
så lyssna min så ba*

Fredrik säger :nej vi ska äta fiskbullar innan för vi äter kolpudding
oftare än vad vi äter fiskbullar
jag säger :      haha jaha? jag tycker om det ditt jävla ollon.
fredrik säger: jaha? och? jävla öhm, öh öhm *tänker*  jävla äggstock!

jag typ garva as länge xD lära tänka typ as länge innan han svarade!
erkänn att de va lite småkul? eller så har grymt dålig humor?:p
vad vet jagm, judt de tyckte jag var kul iaf !


ANNONS
Av angelica - 14 februari 2009 15:32

det är inte jag som har skrivit denna texten, men den är verkligen sjukt fin.

det är en kille som heter david, - dajweid - på bdb. han är 95:a.
men sjukt jävla fin. läs nedan :)

------

som tårar i himlen faller du ner/

och du lyser upp dagen varje gång du ler/
det glädjer mig djupt inne i det tomma/
och du bjuder på din lukt som du var min egna blomma/
du lyser upp min tid och tiden som varit/
men du va där även när mina tårar hade fallit/
du tittar mot himlen och glömmer bort allt skit/
så snälla, ge mig värme för mitt hjärta har frusit/
låt mitt hjärta brinna för det behövs ibland/
för äkta kärlek blir sann när du tar i min hand/
du cirkulerar min tid och en person som du är svår att få/
för när du lämnar mig blir hela himlen grå/
det va du som släckte ljuset när jag ville ha ett svar/
så ge mig det snabbt annars stannar jag inte kvar/
för du är som en ängel med konstgjorda vingar/
för nu när du är här så kommer jag att svimma/


mina tankar gick isär sakta men säkert/
för det är för dig mina sår alltid läker/
du gick på min sida och bytte aldrig fil/
för låten har jag skrivit en del av min handstil/
du låg på backen och sträckte ut din hand/
du försökte att förstå du försökte komma i land/
men det va inte så jävla lätt när mitt hjärta stod i brand/
men du hade tålamod och tänkte va fan det klarar man/
jag slänger en kyss mjukt på kinden/
det gör mig svimfärdig ända upp till himlen/
ta ur det ur din hjärna och få fram din fantasi/
för du kommer inte att orka utan ett batteri/
tårarna blev blod som om dem doppats i mitt hjärta/
för jag finns här ifall det är något du vill berätta/
allt gick åt helvete men vi löste det perfekt/
det tog några dar, men sen blev allt lätt/
ANNONS
Av angelica - 14 februari 2009 15:28

yeye,
nu är biljetterna resarverade, känns as skönt!
har valat se denna filmen så sjukt länge haha!

Men idag blir det av iaf. Den börjar halv 7.
så vi måste hämta ut biljetterna senast sex.
vi ska åka till stan ca 5 för att äta en romantisk
middag  - på donken! hahahah xD men men!

nu måste jag verkligen gå och fixa mig.
ska damsuga & torka golven här hemma först.
sen ska jag ducsha och fixa till mig.
aja, skriver en rad sen inna jag åker skulle ja tro.
och mer ikväll.!
sköt om er!

Av angelica - 14 februari 2009 14:25

det var denna bilden jag skissade i morse. Så fota ja den sen fixa lite på nåra skojsiga sidor. Det var min lillebror som bestämde vad jag skulle göra 

med den haha. jag fick inte. eftersom hans favoritfärg är blå så vart de blått som ram, även om de inte passar så bra haha :)
älskar dig kevin! <3

Av angelica - 14 februari 2009 13:13

Godmorgon alla glada :)
Idag är de alla hjärtans dag, som alla redan vet.
Jag städa typ hela huset igår så jag fjäska lite.
Får komma ut idag, ska på bio med sandra ! yeah!
Fast direkt till bion sen direkt hem, bättre än inget.

Farmor och Farfar är här på besök hos mamam just nu,

Fredrik ska fixa deras ator, den är nå knas med den.
Jag jaag gick upp tog lite gröt och oboy när ja vakna.
sen har jag suttit och graffat lite på mogonen,

och vart social med håkan och farmor & farfar.
Skaförsöka hjälpa en mycket sur lillebror med plugg.
Han ska typ analysera om en dikt/ låttext,
så ja ska hjälpa han med det eftersom de är iaf kul,
och jag är ganska bra på de skiten. hahahaha :)

vi ska typ analysera emilush - vem fan är legenden.
eftersom marcus gillar honom & låten är ganska lätt,

nu ska jag boka biljetter till filmen, sen fixa mig.
skriver mer senare i kväll eller innan jag åker.
puss :)

Av angelica - 14 februari 2009 04:15

asså ?
vad jag gör vaken nu, det vet jag verkligen inte.
jag är inte det minsta trött, och jag har as tråkigt.
jag var huuur trött som hellst vid 12, sen nu 4 ?
ja då är ja hur pigg som hellst! va är mitt problem?
och jag bara sitter här och kollar på en dataskärm
vilket liv jag har.. verkligen inte.
hatar att sitta uppe på nätterna, hatar nätter.
för jag kan verkligen inte sova alls, blir ba skit depp.
så de blir att jag sitter här å skriver meningslösa inlägg
så jag ska väl göra ett misslyckat försök nu att sova.
annars blir de väl en mijon inlägg idag eller ikväll?.
haha och de blir väl lite jobbigt för er om ni läser.
jag får helt enkelt lägga mig ner, dra täcket över huvudet,
sen stoppa in pluppar i öronen & lyssna på hög musik.
De kanske funkar, för ja kan inte sova utan musik ..
så då kommer väl minnen & tårar på samma gång.-

eftersom alla mina låtar påminner om allt just nu,
iaf domjag lyssnar på.. men skitsamma älskar dom!
jaja godnatt allesammans. hoppas de inte blir fler inlägg
nu ikväll haha, men vi märker om jag failar å inte kan sova.

skriver mer imorgon! G O D N A T T !

Av angelica - 14 februari 2009 03:26

idag äre alla <3 dag,
som alla redan vet!
Jag tycker att dagen,
är sjukt överskattad.
Framförallt när den är
som de är just nu.
Skulle vart en annan sak
om man hade dig,
& låg och myste med,
i wouldn't say no anyway..
Men men så blir det inte..
de suger ganska hårt då.
får mysa med sandra ist !
OM de blir av!

Av angelica - 13 februari 2009 23:49

hej..
Ja vet inte vad jag ska skriva, eller jo det vet jag, men inte hur jag ska skriva det. För jag känner att jag verkligen måste skriva av mig nu, när ja mår så här. Gick till mamma efter skolan, börja må piss redan när jag kom dit. Kände bara hur jag verkligen inte orkade mera, bara massa skit helatiden. inget illa mot mamma eller ngt, jag vet inte men de bara vart så. Så hade jag ingen lust att sova där, eftersom jag ville sova hos pappa och bara koppla av, men så skulle han till fjällen och lämna skotrarna inför nästa vecka.. så då vart de inge sova där, för jag fick inte sova där själv.. för han tror att jag ska hitta på massa skit, vilket ja inte skulle? Va skulle ja gö ? Ha värsta röjja festen eller? '
De är ju såååå mig. verkligen inte.så då vart ja as sur kände ba hur allt gick åt helvete inför morgondagen. då jag hade tänkt spenderat min dag med sandra, käkat nå mys hemma å försöka fråga pappa om jag skulle kunna gå på '' i taket lyser stjärnorna'' med sandra eftersom vi har vela gå på den sedan den hade premiär.


Men nej nej. så jag vart as sur ba för jag lära sova hos mamma i helgen.

så ja plocka in allt mitt skit å börja jobba, eftersom ja ska jobba på söndag. Så hade jag musik i örnonen samma låt hela tiden.
Så minnen kom, ungefär då kom allt precis samtidigt. Jag tänkte på allt och inget. Ja typ låste in mig på toan och ba satt och grät.. För ja tänkte tillbaka och fatta inte alls någonting, jag bara saknade de så sjukt mkt, jag visste inte vad jag skulle göra.. Jag hatar när de är såhär.. när ja inte kan smsa dig ingenting. DE SUGER! för de var alltid dig ja skrev till då, även om jag inte sa till dig hur jag mådde, men att bara få ett sms från dig gjorde mig glad. Eller att du skrev att du saknade mig, Även om de gjorde ont i 2 sekunder med tanken på att vi inte skulle ses på ett tag så kändes de ändå skönt, att du som är en sån fin människa kunde sakan någon som mig? Även om inte alla mina kompisar gilla dig, men det skiter jag i för dom känner inte dig och  I mina ögon betyder de så sjukt mkt, så att bara prata med dig gjorde mig glad, och det var DET, som fick mig att orka, fick mig att kämpa. Fast att allt kändes omöjligt, så svårt, så kämpade jag ändå.  Det som var synd är att du inte kunde göra samma sak, att de slutade så som det gjorde. Det gör riktigt ont. Där väl därför jag känner så här..att jag får typ någon panik attack eller någonting. Jag vet inte hur jag ska hantera det nu längre, och nu när jag behöver mina vänner som allra mest, så känns de som att dom inte finns där, för dom vill inte lyssna bara för att de tycker att jag pratar om samma sak..och jag vill inte tränga på er med massa skit, för jag känner att de är mitt anvar, inte att jag ska tycka synd om mig själv och beklaga mig hos andra, nej jag hatar verkligen sånt, hatar att må dåligt och erkänna det för folk. För jag vill inte att någon ska tycka synd om mig.. För så jävla farligt är de väl ändå inte?  De finns folk som har de så mycket värre än mig, de är dom man borde tycka synd om.  Men jag känner att jag måste skriva av mig nu, att jag måste få ut det ur hjärnan, för jag orkar inte med någonting längre när jag har detta att tänka på, de funkar inte, allt går så jävla piss nu!

Skolan går åt helvete, mamma fattar ingenting.. hon som alltid fattade direkt när jag var glad, eller om jag var ledsen. Nu är de som att hon inte vet alls. Jag brukade kunna prata med henne om precis allt, spelade ingen roll var det var, så kunde jag prata med henne om det, likssom hon brukade sitta och läsa va ja skrev på msn förr, med en kille jag var tsm med för ca ett år sedan. Vi skrattade tillsammans, och allt var likssom hur bra som hellst. Och nu är de som att allting har förändras, jag tror de började i sommras, eller i augusti någon gång.. eller jag vet det.  Jag vet att jag gjorde någonting mamma sa att jag inte fick, (pappa sa ja men mamma fick han att ändra sig, but it was to late to say  no) men jag sket i det, jag gjorde det i alla fall. för att jag skulle få vara glad, och de är en av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv. Det är det verkligen. Ångrar inte en sekund av den stunden då jag tröck på knappen.  De stod köp biljetter.. kanske om de är ngn som läser detta värdelösa inlägg, som känner mig, så tror jag att de vet precis vad jag manar.  Men sen jag gjorde det har de inte vart lika, nu kan jag inte prata med henne om detta ingenting, åh jag vill inte skriva för mkt, för jag vet vilka som läser, men ja måste skriva av mej. åh gud. Jag vill kunna prata med dig om detta, de skulle iaf förenkla så sjukt jävla mkt, till exempel varför skolan går som den gör, å då kommer du inse att du gör fel som ger mig utegångsförbud tills skolan är fixad, för de sista jag behöver nu är att sitta hemma på rummet och stirra på alla texter, alla bilder som sitter där.  Som jag inte kan ta ner, alla jävla minnen som bara snurrar runt innuti mitt huvud, som gör att tårarna faller och jag inte kan andas.  Jag har inte sovit alls på sista tiden, ligger bara vaken i sängen om nätterna, lyssnar på musik, oftast låtar som påminner om allt. Som gör att tårarna rinner, de tar aldrig slut, snart får jag väl skavsår, eller tårsår ( x'D)  i tårkanalen & gråter blod.

Så ja fattar inte varför du är så här då, framför allt inte  varför pappa går med på det, fast de är klart ingen av er vet hur de är just nu...men känns som ja inte duger för er, jag försöker så jävla hårt, jag gör likssom ingenting. jag festar inte, röker eller snusar inte, har inte gjort heller, jag är aldrig ute om nätterna, ingenting sånt.  Men så kollar man på mina bröder, de super de slåss de blir misshandlade, de hamnar på sjukan pga sprit förgiftning, nära döden. De har provat knark,de är ute om nätterna, men de har aldrig fått utegångsförbud längre än en vecka, jag fick en månad när jag kom 2 timmar försent hem, å de va pga att  den jag var hos inte skjusade mig till bussen. Helt sjuk.inte alls rättvist tycker jag.. eller är det de?  Har jag fel?  Jag vet inte, men jag pallar seriöst inte detta mera,. Jag gör inte de. Jag känner bara för att ge upp skita i precis allt, men jag kan inte, för jag kan inte svika mina vänner, de som verkligen behöver mig. Sen skulle jag aldrig kunna göra så för mamma eller pappa. Eller mina älskade små syskon.<3  De skulle ju inte alls fatta.. nej gud, jag saknar tiden då man var mindre. Då man gick på dagis va ute å lekte i sanden och gunga å måla.. Man behövde inte alls tänka på alla jävla killproblem eller skolan. Eller vilket som var mode, att sminka sig, nej inga sådanna saker. Gud va skönt de skulle vara att vara liten ett tag, glömma allting för en sekund. Vara barn på nytt, eller lite äldre, å bo själv å inget jobb. Nej nu räcker de för idag.


Tycker synd om alla er som läst allt.. helt meningslöst inlägg..
Men de är lite vad jag har tänkt på idag iaf för er som undrat..

Säger ba ta hand om er, alla är unika på sitt eget sätt.
Puss & Godnatt.


Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se