Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

[ 122 ] '-> SÖNDAG!

Av angelica - 22 februari 2009 10:13

vaknade runt 8, fick panik och stressade sönder typ. 
Klev upp, fixade mig, packade ihop de sista... åt frulle, tänkte att ja behöver de eftersom ja skulle åka buss i flera jävla timmar. Men tog bara ett glas oboy för ja mådde illa... var väl stressad eller nå antar jag.
sen vart de till att slänga in allt i bilden, alla jävla väskor och sätta sig till rätta i bilen. Fast de andra fick sätta sig till rätta, med andra ord;
Marcus, Pontus & Martin längst bak, Sen tobias & Ftredrik i mitten.
Jag satte mig när de andra va klara. Sen slängde vi in mina väskor över mig.. Eftersom vi baar skulle sitta sådär en liten stund, skulle åka i kanske 10 minuter eftersom ja skulle till bussen. Bussen va sen, vilket de brukar vara haha. Men sen kom bussen ! yippie! betala och gick på! Vera min älskade syster ! Sjukt glad att se henne igen kan jag lova!
Vi satt och snacka sjukt länge om allt mellan himmel och jord, sen kolla vi på film m.nackdelar De va as ljust och vi såg  ingenting, men vi löste de!

vi byggde en jättejätte fin kojja kan jag lova, alla måste tro att vi gjort ngt annat, de hade jag trott iaf. haha.. vi la en tröja över oss själva och över datan, men vi såg filmen & vi satt å as garva. Vi kolla på lite olika, sen stannade vi på ngt ställe, fast vi åt ingenting, ingen va hungrig..
sen rullade bussen igen.
efter ca 7 timmar kom vi fram till tänndalen! Bussen stanna vi tänndalshotellet och de första jag gjorde va att slänga mig i 2 meter djup snö med t-shirt och tights! gogogog angelica!

Sen vänta vi där, pappa och dom hade inte kommi fram, Vi fotta lite medans vi väntade på dom. Sen kom dom, allt började så jääääävla bra !
NOT! vi kom till stugan fixade och packade och de börja med bråk på dirr, bara massa jävla tjaffs och skit. jag palla inte, jag totte & vera kolla på film och sådär, sen vart de typ sovdax!  de va dag 1, mer kommer! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se