Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

[ 76 ] '-> mediekunskap med hittler

Av angelica - 17 februari 2009 10:15

godmorgon!
Idag vaknade jag runt 7 av att pappa kom och röck ur musiken.
Han hatar verkligen när jag sover med musik i öronen! men måste..
kan inte sova om jag inte har musik i.. de suger men så är det .
igår vart de en del pluggande på kvällen som sagt..

började plugga vi 4 tror jag, med engelska grejen som ska redovisas idag.

vart klar runt tio med den, sen fixa jag mig, lägger mig och ska sova.
då ja kommer på att vi har en en uppgift i idrott och hälsa som ska in,
och den skulle in i natt seanast 12. ja fick panik å börjkade 11 med den,
vart klar runt halv 3 med den eller någonting.. as jobbig. men avklarat.
sen vart de massa annat å ja kunde inte sova, somnade väl runt fyra (y)
så jag är en pigg tjej idag å gick och duscha de första jag gjorde idag.
sen fixade jag mig ocg drog till skolan, de är nå cp med mej idag!
jag kom hela tio minuter före innan bussen gick, brukar alltid komma
precis eller sent så jag missar den, men inte idag + att jag är ovanligt glad
helt sjukt haha , nu sitter ja å har mediakunskap,. kollar film.
vi kollar påå 10 orsaker att jag hatar dig. ska även svara på fråger senare.
skriver mer sen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se