Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

[ 70 ] '-> HJÄRNTVÄTTAD!

Av angelica - 16 februari 2009 19:01

hej jag har en hjärntvättad lillebror.
han är fan helt jävla borta i skallen.
blir så sjukt less på honom ibland :S

aja skitsamma, idag på idrotten var de så sjukt jävla kul! jag och max plutten ägde ut alla på bugg & foxtrott ;) så sjukt kul var det! haha man skulle byta lite då och då men vi körde bara på haha ! Vi klara skitmånga svåra steg å alla ba hö? så jävla klockrent & kul var de! Sen att dansa med anden va ju lite små speciellt xD haha hurfan kan man komma på tanken att dansa bugg till

FACE DOWN - THE RED JUMPSUIT APPARATUS

de går bara inte hahah xD gick typ hur jävla fort som hellst och allt bara spåra ur, haha våra damp ryck å våra cp fel, hahaha har inte skrattat så mycket på länge! Verkligen en sjukt lyckad jävla idrottslektion med hittler! :'DDDD
jag måste verkligen kirra detta nu så ja sket i allt å ba dansa loss! även om jag fick dansa som kille när ja dansade med anden och max för att de inte var så suuuuuuper duktiga på de haha :'D hur kan jag lyckas vara bättre på någonting som de ska vara bra på ? aja kul var det och bästa lektionen hittils i idrott, helt klart!
sen vart de hem, sen fixxa lite skit sen vart de skitsanck med bror ( fredde) inne på mitt rum, fyfan va de är skönt att snacka skit om vissa med honom ibland, sen tog vi bussen ut till pappa och bara snacka massa skit!

kom  hem åt och nu sitter jag här å har tråkigt ! underhåll mig? :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se