Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

[ 59 ] '-> tjoooho igen.

Av angelica - 14 februari 2009 22:06

hemma igen nu, har väl vart det ett tag, men inte orkat skriva bara.
filmen var helt okej, skitbra faktiskt. Humor i den, även sadnes.
Fast jag trodde att den skulle vara bättre än vad den faktiskt var.
kan bero på att oscar sa hälften av filmen när vi träffade honom.
Jag och sandra åt våran härliga romantiska middag på donken (y)
sen till sf och vänta. vi bytte även platser så vi fick högst upp!
mysigt som fan var det, och skönt att komma hemmifrån ett tag.
Det ända som gjorde filmen jobbig att kolla på för mig, det var

en kille i filmen, som va snuskit lik en annan och de vart jobbigt.
mer än så säger jag inte.
Efter bion var det att gå till bussen & åka hem, buhu, hem :'(
tvåan kom efter kanske 10 väldigt lååååååååånga minuter.
klev på och sen gick den frmmåt. väl hemma mådde jag illa, ;s
och mamma sa att ja skulle äta lite, eftersom ja å sandra åt vi 5.

och klockan var nu 20 i 10 kanske,. men ja va inteett dugg hungrig.
la mig på sängen å mådde dåligt ist pga vissa saker.. pallar inte!
att dus tändigt ska få mig att må skit nu när du inte är nära,
du va så nära, men ändå så långt borta, nu är du borta, borta.
det suger de gör ont & ja vet inte hur jag ska göra  ;'/ förlåt!

de går inte bara att glömma de går inte, I have already tried.

men bortsätt från de har det vart en mysig dag med sandra!
puss på dig baby! jag älskar dig! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se