Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

[ 56 ] '-> sjukt fin text.

Av angelica - 14 februari 2009 15:32

det är inte jag som har skrivit denna texten, men den är verkligen sjukt fin.

det är en kille som heter david, - dajweid - på bdb. han är 95:a.
men sjukt jävla fin. läs nedan :)

------

som tårar i himlen faller du ner/

och du lyser upp dagen varje gång du ler/
det glädjer mig djupt inne i det tomma/
och du bjuder på din lukt som du var min egna blomma/
du lyser upp min tid och tiden som varit/
men du va där även när mina tårar hade fallit/
du tittar mot himlen och glömmer bort allt skit/
så snälla, ge mig värme för mitt hjärta har frusit/
låt mitt hjärta brinna för det behövs ibland/
för äkta kärlek blir sann när du tar i min hand/
du cirkulerar min tid och en person som du är svår att få/
för när du lämnar mig blir hela himlen grå/
det va du som släckte ljuset när jag ville ha ett svar/
så ge mig det snabbt annars stannar jag inte kvar/
för du är som en ängel med konstgjorda vingar/
för nu när du är här så kommer jag att svimma/


mina tankar gick isär sakta men säkert/
för det är för dig mina sår alltid läker/
du gick på min sida och bytte aldrig fil/
för låten har jag skrivit en del av min handstil/
du låg på backen och sträckte ut din hand/
du försökte att förstå du försökte komma i land/
men det va inte så jävla lätt när mitt hjärta stod i brand/
men du hade tålamod och tänkte va fan det klarar man/
jag slänger en kyss mjukt på kinden/
det gör mig svimfärdig ända upp till himlen/
ta ur det ur din hjärna och få fram din fantasi/
för du kommer inte att orka utan ett batteri/
tårarna blev blod som om dem doppats i mitt hjärta/
för jag finns här ifall det är något du vill berätta/
allt gick åt helvete men vi löste det perfekt/
det tog några dar, men sen blev allt lätt/
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se