Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

[ 52 ] '-> sova kanske ?

Av angelica - 14 februari 2009 04:15

asså ?
vad jag gör vaken nu, det vet jag verkligen inte.
jag är inte det minsta trött, och jag har as tråkigt.
jag var huuur trött som hellst vid 12, sen nu 4 ?
ja då är ja hur pigg som hellst! va är mitt problem?
och jag bara sitter här och kollar på en dataskärm
vilket liv jag har.. verkligen inte.
hatar att sitta uppe på nätterna, hatar nätter.
för jag kan verkligen inte sova alls, blir ba skit depp.
så de blir att jag sitter här å skriver meningslösa inlägg
så jag ska väl göra ett misslyckat försök nu att sova.
annars blir de väl en mijon inlägg idag eller ikväll?.
haha och de blir väl lite jobbigt för er om ni läser.
jag får helt enkelt lägga mig ner, dra täcket över huvudet,
sen stoppa in pluppar i öronen & lyssna på hög musik.
De kanske funkar, för ja kan inte sova utan musik ..
så då kommer väl minnen & tårar på samma gång.-

eftersom alla mina låtar påminner om allt just nu,
iaf domjag lyssnar på.. men skitsamma älskar dom!
jaja godnatt allesammans. hoppas de inte blir fler inlägg
nu ikväll haha, men vi märker om jag failar å inte kan sova.

skriver mer imorgon! G O D N A T T !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se