Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

[ 53 ] '-> godmorgon !

Av angelica - 14 februari 2009 13:13

Godmorgon alla glada :)
Idag är de alla hjärtans dag, som alla redan vet.
Jag städa typ hela huset igår så jag fjäska lite.
Får komma ut idag, ska på bio med sandra ! yeah!
Fast direkt till bion sen direkt hem, bättre än inget.

Farmor och Farfar är här på besök hos mamam just nu,

Fredrik ska fixa deras ator, den är nå knas med den.
Jag jaag gick upp tog lite gröt och oboy när ja vakna.
sen har jag suttit och graffat lite på mogonen,

och vart social med håkan och farmor & farfar.
Skaförsöka hjälpa en mycket sur lillebror med plugg.
Han ska typ analysera om en dikt/ låttext,
så ja ska hjälpa han med det eftersom de är iaf kul,
och jag är ganska bra på de skiten. hahahaha :)

vi ska typ analysera emilush - vem fan är legenden.
eftersom marcus gillar honom & låten är ganska lätt,

nu ska jag boka biljetter till filmen, sen fixa mig.
skriver mer senare i kväll eller innan jag åker.
puss :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se