Alla inlägg under december 2008

Av angelica - 21 december 2008 02:17

hel vanlig söndag,.
inget spciellt alls, gjort de ja alltid gjort..
ah har ingenting att skriva egentligen., haha .
jag vill bara att dagarna skall gå lite fortare att julafton ska komma och gå,
längtar som bara fan till dagarna efter.. ska bli så sjukt kul!
jag längtar som en jude och ja , jag vet inte,
kanske blir det de bästa lovet någonsin. eller de sämsta.
men de tror jag inte alls att de blir :)
aja nej nu ska jaggöra någonting annat,.
skriver mer sen när jag har någonting att skriva om tänkte jag.
för just nu är de bara skit som jag skriver haha , så ni kan få nå onödigt att läsa hahaha!:D imorgon skall ja ut å handla julklappar!:D underbaaaart kul kan jag säga. jag älskar att ge bort julklappar, fan, mer än va ja tycker om att få,för oftast blir man bara besviken iaf,.
men de är skönt att kunna göra andra glad,
jag tycker om de, haha :) men men nu ska jag gå.
ha de så bra allesammans:) puss påer.

ANNONS
Av angelica - 20 december 2008 23:56

idag har vart en ganska luugn dag.
gårdagen var jag på legenden en stund, de va sisco där, misslyckat.
idag vakna ja runt 11, så gick ja å marcus ut. brr kaaaaallt, sen kom emma.
guuud va jag har saknat henne. och brun var hon också, jävla unge!

jag tror jag dog av skratt när hon berättade av  att de ville köpa henne.
för hela sex kameler poch två ferarri bilar! hahahahahahaha!
men den ungen är värd så mkt mer än de, och de kan inte köpa henne,

förns jag tillåter det. För jag äger den ungen, du är min absoluta bästis!
veckan nu som gått har vart jobbig, eftersom du inte vart hemma gums.
jag har saknat dig nå otroligt puss på dig för att du är hemma igen! :D <3
sen så limmade jag i löshår på henne, så sjukt fin är hon,..
sen kom hennes pappa å hämta henne, så skjusade de mig till a-berg.
där jag tog en kopp te med mina mostrar och mormor, de märks att vi är släkt haha! sjukt hur mkt jag å emma sa lika, samtidigt, i samma tonläge..
sen gick jag och sola grymt sköööönt! måste gö de igen snart..
just nu sitter ja hemma i min säng, och har FEBER! skitkul.. nej..
sen satt ja å snacka på msn med vera, sjukt underbart att hon kommer !
26 är ngt att se fram emot säger jag bara ! puss på dig gumman! =) <3


jon älskling, jag vill att du ska veta hur mkt du betyder för mig,
och hur jobbigt de är att vi nästan inte ses, de vet båda hur de är..
usch. men när jag är med dig får du mig att va glad, gladare än med någon annan, och allt dåligt får du att försvinna, jag blir så glad när jag pratar eller är med dig, du är en underbar kille, du förtjänar bara det absolut bästa! och jag vill bara säga förlåt för alla de gånger jag vart helt dum i huvudet..
jag tycker du förtjänar någonting så mkt bättre, men jag lovar att jag skall försöka skärpa mig.. för jag klarar mig inte utan dig.
jag litar otroligt mkt på dig, och tycker om dig ännu mer.
älskar dig sjukt mycket.. du är allting! <3<3
I
i'll open my heart and give it to you
Tell the whole world that I'm in love with you
Whatever you want, baby I'll do
I know I don't want nobody else but you
'Cause baby, there's nothing I wont do, to spend my life with you
I'll give my love to you, I promise, that I will never lie to you boyANNONS
Av angelica - 19 december 2008 17:27

ååhw dagen idag, säger bara pusssss <3
vaknade typ 8 va sjukt trött då måste jag erkänna. går upp duchar och fixxar mej, sen nio går jag med kevinbejb till dagis.så underbar lillebror jag har, puss på dig kevin. sen går jag mot skolan, och tänker snart, snart, snart, snart så är det lov. jag kommer lite sent eftersom jag var tvungen att lämna kevin, men de gick bra, får choklad när ja kommer dit, muuums. sen går vi ut på skolgården med tomteluvor heahea!
efter ett tag så ställer vi oss i led, och tänder facklor,jag bar en fackla hahaha! as roligt :') så bar det av mot taffanskyrkan,där vi sedan läser psalmer och skit, inte för att jag läste, jag smsade haha! sen vart allt bara skit och jag va inte alls glad, inte för fem öre, när vi gick ur kyrkan, jag ville bara ut ut ut därifrån. Så går jag sandra & tobbe till polhem, tar bussen där. tobbe åker hem, jag och sandra till stan, eftersom de var mkt folk på ettan tog vi bussen hem till min mamma istället. där tog vi te och kolla på tv och jag fick LIV i min gammla mobil, helt sjukt, så mkt liv att jag kunde kopiera alla ontakterna, till mitt simkort då vart jag glad sen tar vi 2 ner på stan igen & där sandra tar 12 & jag tar 1an hem. där jag träffar flerran. sen går jag av och hem, va med pappa ett tag, tkr så synd om dig, hoppas de blir bra, fortfarande samma kassa humör. sen blir ja glad, för ja snacka med honom om att åka till min baby, så sa han att ja skulle kolla priser och skit, so i did it. väääääldigt glad må jag säga, hitta biljetter för 400 kronor. asbilligt. men sen lite tillval med så de blev lite dtýrare,ca 900. men sen vart allt damp å de vart fullbokat och skit, fick  frispel, men min pappa underbara pappa, fixar de åt mig GRATIS.Hans polare ska nämligen neråt så jag skall åka med honom, å de va samma datum jag tänkt mig, så sjukt glad, :D <33 sen ringde jag jon, så snacka jag med honom, men eftersom han satt på bussen fatta ja inte så mkt, ringer han sen ist. sen åker jag hem den 7, så jag firar nyår med honom, & så kommer vera till mig 26-28, bättre lov, det finns vekligen inte,.jag älskar dig vera du är underbar, du är bäst, saknar dig du är så åååwh va ja tycker om dig, tack för natten i sthlm <3tack för veckan  när du var här i agusti, på cityfesten,du är älskad! <3


----------
tomtarna här!:D

----------
fackeltåget, hela skolan

----------
facklan , som brinner efter mycket kämpande över marchallen :)

----------

min mobil som funkade, hahaha överlycklig då jag.
Av angelica - 18 december 2008 21:40

ja va ska man skriva, idag efter skolan stack jag hem till min mormor, mysigt mysigt. satt där och drack te. snacka lite och sådär, va ganska skönt att komma bort från allt ett tag måste jag säga, skolan idag gick finfint,.   skönt att de är lov imorgon iaf. längtar dit. å alla små tomtar ska ha tomteluvor på sig imorgon också då vi skall  gå i fackeltåg, dvs våran klass tomten.  just nu siter jag på legenden, har nyss slagits med tvillingarna å fyfan va jag får sdamp på dom helt seriöst. haha tre mot en men jag vann iaf kul va de. jävlar va ja har psyk på dem, men säg någon som inte har det. hela bomhus,/ gävle hatar fan dom. usch fyfan på dem.  Nu skall jag hem till min mor och sova där tills imorgon. skönt skönt, har umgåtts med min lillebror hela dagen. gud vad jag saknar honom när jag inte är hemma hos mamma. min lilla älskling, just nu, ligger han och sover  ritikgt gulligt i min säng, ska sova i samma säng som honom i natt mysigt mysigt.  jag älskaer seriöst min lillebror mer än allt annat i världen, du är min ängel. min solstråle. somsagt sitter ja på legenden nu. ska snart hem, skööönt. kul dag idag, michell va här, så har vart emd honom.  så underbart säll, som en bror för mig den grabben, hur l'änge har jag kännt dig? bra länga iaf, typ 12 år kanske . så du är en del av mitt liv, ja minns när jag fyllde 8 och vi spela fotboll med fotbollen jag fick då,.haha de kommer jag aldrig att glöma, ärligt,! du är så underbart  snäll michell, finns alltid där. :) <3<3<3

Av angelica - 18 december 2008 12:00

sötnooos :) <3 sitter i skolan nu, usch va segt, fast vi har redan slutat. första lektionen hade vi webbdesign, eller första och första..  Första halvan av lektionen, eftersom vi har tre -timmars lektioner,  så från halv nio till tio hade vi webbdesign. roligt roligt med hemsidor. Sedan fick vi rast, grymt skönt, jag och sandra satte oss i cafet.. där vi drack te! fett mysigt var de ja, tog de lugnt å snackade :) nu har vi datorkunskap då vi gör en massa saker som vi missat, eller helt enkelt bara lägger in saker på fronter som vi glömt  att lägga in, Ganska soft dag faktiskt. helt okej vill sluta, vill ha looov sen drog vi till matan och kolla lunchen. Var fisk blää! men även lapskojs (stavning) så tog lite sånt.. de va ganska gott. nu skall jag iväg och sola med denna underbara brud! puss på vad jag älskar henne.  hon är som en solstråle som lyser upp dagen. hon är så söt hihih :) nu sitter hon här och väntar på mej och tycker att  jag är otroligt sjukt jävla seg. vi har redan slutat. hahahahah! sällan jag alltid sitter kvar här, massa länge efter jag slutat. senare idag kanske jag skall vara med cicci :) får se hur de blir. !  men nej nu ska jag svaluta detta och röra på mig.. puss på er.
ps! du ser ut som frankenstine ditt jävla äckel! hatar dig.

Av angelica - 18 december 2008 07:50

nu sitter ja här i min säng, natten igår va väl inte så kul... lite tomt enligt mig.
nu ska jag fixa mig lite snabbt sminka mej och fixxa håret sen ska jag till skolan.
tur är iaf att vi slutar halv tolv idag yeeeey!
saknar jon som en jude.... vill ha lov nu så ja kan åka dit, fast...
de blir ju efter julafton.. så mot nyår eller ngt.. de beror på vad han vill.
aja skriver mer senare har typ 20 min på mej nu pyss

Av angelica - 17 december 2008 23:13

idag i skolan var allt sig likt, ja klev upp kankse halv 7, duschade och gjorde mig i ordning å sånt.  fett depp idag
sedan tog ja bussen 08.17 till skolan. Där har jag medikunskap med anna, fett opepp på det iaf, haha! Sedan hade vi betygsskit också. Guuuuud va kul sånt är. NOT! aja lämna in allt iaf så nu är ja inte efter där.
Sen vart de att göra NATURKUNSKAPSPROV gud va ja inte fuska på de (a) ja smsa frågan till andreas som sedan smsade svaret till mej, heaheahea. Angelica goes MVG eller ngt typ aha.  Sen drog vi till bussen och åkte hem. fett hyper då o.O

nu sitter jag här å har panik igen då. Mitt rum blir bara så tomt nu. har typ en säng, & ett skrivbord kvar, de är allt jag har i mitt rum för tillfället, men ska försöka komma igång med målandet idag hihi. men de innebär att ja måste ha ut ALLT å slipa å spackla ! emo känns de haha :) men kommer väl att slänga upp lite bilder senare också. nu ska ja fortsätta puss.

du är min bara min <3
           angelica              Emma & angelica           jag & älsk<3                Älskling <3

Av angelica - 17 december 2008 22:16


litet kvällsinlägg såhär :)

ja får panik nu, de ända jag har i mitt rum är min säng! den jag ska sova i , i natt. jag kommer få panik, usch. eftersom jag cellskräck är de ju fett ovärt med en sak, i mitt lilla rum, så kommer vi inte kunna fixa de nu hlr. eftersom pappa är sjuk å sängliggandes, fanockså, krya på dig pappa  hoppas de snart blir bra vet hur de är. kramade nyss min lillebror och sa godnatt till honom, så söt han är, lovade att väcka mig imorgon, haha ! sen skulle han även hjälpa mig att slipa & spackla. faaan ja vill ju få det klart, hoppas de är klärt till jul iaf. och jag vet inte om jag ska skriva så mkt mer nu,  har typ as ont i rumpan eftersom jag sitter på golvet å skriver. På två kuddar. haha. känner mig lite nere nu,  funderar på om ja ska tabort alla kläder från sängen, å ba lägga mig och försöka sova, innan ja får panik. de blir nog så. Men innan de vill jag bara säga tack! tack till dom som verkligen finns där när jag behöver de. emil och anden ska ha fett med tack idag å alltid annars. ni finns alltid där å man kan prata med er om allt. så få emma se till att komma hem nu, i need you bestis. jaja puss å godnatt,
jon bergquist jag älskar dig! <3
utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, jag älskar dig fruktansvärt mycket, jag har aldrig kännt såhär för någon annan mänsklig varelse förut,. jag vill att du skall veta att du är så jävla speciell och så sjukt jävla perfekt i mina ögon hjärtat,. ska jag vara ärlig så vet jag inte varför du vill snacka med mig, mig av alla tjejer? när du kan få  någontings så mycket mycket bättre. men dagen då vi träffades,  den 9 juli 2008 på öland, vi scenen när de sjöng.  den dagen kommer jag aldrig att glömma, för det var den dagen mitt hjärta fylldes,  med lycka och glädje, jag sket i allt.  jag föll för dig baby, första  gonkastet sen svävade jag på moln. jag skiter i om det är 90 mil ifrån oss.  jag älskar dig inte mindre för det. visst de gör ont,
de är svårt, men någonting som är svårast är att veta, att en dag kommer du tröttna, en dag kommer jag få leva,
uatn dig vid min sida den dagen vill ja aldrig skall komma.
Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se