Direktlänk till inlägg 25 december 2008

[ 14 ] '- > torsdag...

Av angelica - 25 december 2008 02:06

idag har ja ingenting att skriva tror jag...
har avrit en värdelös dag, arg förbannad och lessen, tack vera för att ja fick snacka med dig..
seriöst jag fattar inte hurfan du kunde? jag hatar dig, och jag menar det verkligen, jag vill aldrig mer se dig, fast jag är tvungen till det.. ja kommer se dig varje jävla dag, fifaan va hemskt, jag har bara lust att slå ner dej, fast att jag vet att jag aldrig skulle lyckas.. ja som ville börja bo hos mamma igen. men så ska du förstöra din äckliga hora. jag hatar hatar hatar dig, och att du inte vågar stå för de du gjort? för någonting du sagt? jag fattar de inte, de va bara så lågt, ja tänker inte ens nämna ditt jävla namn..
för jag fattar inte hur du kunde, jag fattar inte det.
varför kunde du inte bara gjort det ? de skulle ha varit så skööönt, då hade jag sluppit gjort det, de hade gått fort, sen slapp jag tänka och orka mer.
du hade gjort allting så lätt för mig,. varför gjorde du inte de? du sa att du skulle. men du va för feg för det, jag fattar det, jag skulle inte gjort det. men att du ens orkar tro att du är någonting? asså usch jävla äckel!

nej hela dagen har vart ett helvete , inte kommer ja sätta mit fot där, inte så länge som du är där.
ja, klart som fan att ja vart arg? lessen?besviken? på DIG! ja fattar inte, ja gölr verklige n inte de, ååååååååååååh! jag är så sjukt jävla förbannad!
så glad att jag åke rimorgon! slipper allt! slipper gävle! slipper dig.
ska åka till min baby imorgon, pussar på dig!
du fattar inte hur mkt du betyder, de gör du verkligen inte,
och de kommer du aldrig att göra heller, men ja vill att du försöker,
för du gör min dag, bara över ett sms kan jag va glad, om ngt är skit,
och du tryp skriver hej vad gör du,. bara då blir jag glad.
de behövs bara så lite, asså visst ja känske är dum i huvet,
men de va inget nytt, de vet jag redan, och jag orkar inte förklara hur
sjukt mkt du betyder för mig, för de går verkligen inte,

och jag orkar inte skriva nu, inget jävla vettigt alls ändå.
fuckaaaaalllt! nu ska ja boort ! blä bajs hora!
btw, i still hate u,
and i will always do.
------------------------------------------------------------------------------------
och jag måste bara säga att imorgon ska jag & sandra till köpis, där ska vi shoppa massa mkt, de är rea rea rea & jag har presenkort & skit!
puss ska böli skönt att försvinna bort å tänka på ngt annat!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se