Direktlänk till inlägg 24 december 2008

[ 13 ] '- > julafton

Av angelica - 24 december 2008 01:28

först vill jag bara säga godjul, till alla som roar sig med att läsa min blogg :)
år åkte vi ut till min farmor och farfar, till årsunda, fett jävla tråk.
ett tristare ställe, med mindre julkänsla, ja de får man leta efter. De är julafton, och de känns som en vanlig dag bara att man får paket? blää.
jaja, dagen iaf, vakna runt 12, gick upp duscha å skit, fixade mej å så.
resultatet på håret vart iaf bra, men de syns verkligen inte att de är brunt över och svart under, allt ser svart ut, men men skitsamma, sen tyup fikade vi lite, typ som att de va en födelsedag? hel cp. sen sdatt vi i soffan, å pappa tjatade på att frdrik skulle till affären å köpe en tidning? xD som om nvi inte fatta att han skulle va jultomte? asså cpcpcpcpcp,. sen iaf sluta de med att pappa satte på sig en jävla luva ¨å dela ut skiten, fick massa saker till mitt rum, typ ljus, lite skålar, sminksaker, sänkläder, kuddar å sånt myys. sen fick jag även pengar presentkort, parfymer hygienprylar å stuff. nöjd över skiten iaf, fast de känns som att ja ska flytta hemifrån xD
sen ringde mamma å va as arg på pappa, för vi skulle komma 4 ,halv 5. å honm ringde typ halv 6. så vi packlade ihop sakerna å så.
sen bär de av, typ när vi kommit en bit kommer smarta jag '' jag har glömt min dator, vi måste vända'' hahahah xD de gjorde allt så mkt bättre.
sen åker vi till pappa dumpar alla saker å sen bar de av hem till mamma, där jag slår in tre, fyra julklappar som låg hos pappa.
sedan äter jag julmat, mmmmmmmmh, va gott de va, älskar mammas julmat, även om ja ba äter ptatisgratängen! haha!:D sen åt vi knäck & myste liet vid tv, sen kommer jultomten! ''fredrik emd andra ord'' men natacha å kevin trodde tomten fanns, de är de viktiga i allt.
sen öppna vi presenterna, där fick jag singstar! ÄNTLIGEN!:D med skivan hsm, där de är låtar från alla filmerna! sjuk glad, men sen när ja skulle prova sjunga gick allt åt helvete , för man kunde inte sänka mickhelveterna.
fick damp.. ja sänker dem alltid så man inte hör sin egen röst, för jag hatar de, jag sjunger så äckliogt fult! så känns ju skitbra att den kommer ligga i hyllan å skräpa, för den kommer ja sjunga när ja är 40! eller ensam hemma.
men men , vi får fixa gfler skivor ! :D
jag fick även tvålar och sånt, lukta as gott! presentkort på gina ! puss på de, sen typ pengar smycken, öh ja en massa saker´haha !:D åh juste ja , fick en as skön halsduk av mamma också, fifan va jag älskar den!
sen vart allt skit, ja venen varför så låste in mig på rummet å ba blää.
skönt att julafton är över iaf (:
--------------------
så ser mitt hår ut nu haha :)----------------
bild på hur mitt rum ser ut nu, eller sängen, sen äre ba svart å tomt:p

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 juni 2009 22:35

HÄR KAN NI TA DEL AV MITT LIV!     http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.se http://angeeliicatyp.devote.sE http://angeeliicatyp.devote.se      BYTE PGA ATT JAG TYCKTE...

Av angelica - 3 juni 2009 02:39

ringde jonis boi nyss, så snacka vi lite om allt möjligt, sen eftersom att jag är ledig imorrn, så vart de impulsivt, och med jon blire alltid impulsiva saker, så vi ändra planerna, jag bokade biljätt till sthlm imorrn kväll ist för fredag. haha utan...

Av angelica - 3 juni 2009 00:34

HUR SKÖNT ÄRE INTE! Vaknade fucking 7 idag, men våran lärare var sjuk, så vi skulle börja på matte B, vilket ja inte har ! :D så sa de att vi skulle slå ihop matten med idrotten, vi skulle bara snacka betyyg på idrotten med anna så... men efte...

Av angelica - 2 juni 2009 00:30

idag vart de skola för fulla muggar, haha gjorde typ nada,kolla film första lektionen, haha lilla insidenten med anden..du ska inte gunga på stolen emo å spilla cola sådär ;]sen vart de lunch, tacos, awesome! ja å max gjorde även omval, så de blir fe...

Av angelica - 1 juni 2009 08:53

hejsan hoppsan! idag är jag hemma för att jag fortfarande är sjuk, men ändå har jag vart på GD/GIFEN, och dessutom tränat. haha smart där angelica, men man måste träna och sola nu, måste ju ha snygg kropp i sommar ;)idag har ja ba legat hemma och sol...

Presentation

Omröstning

hur gammal är du som läser min blogg ?:)
 0 - 10
 11-20
 21-30
 äldre ändå

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Blogkeen
Följ ♥ angelica  ♥ - mitt liv. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se